Elaelaa https://imgyukle.com/i/EMXRYS Ustteki dün yaptigim test yumurtlama gunuydu, altta ki bugun yaptim yumurtlama devam mi ediyor?
yigitinannesiiiii Elaelaa canım üstteki beklediği için mi koyulaştı yoksa ilk yaptığındada mı öyleydi değerlendir bence bugünü
La_Liberte Elaelaa henüz çatlama olmamış ama yumurtlama devam ediyor 😊 avokado ve havuç yerseniz iyi gelecektir 🙏🏻
77Bebek35 Elaelaa bnmde ıkı gun cıft cıktı canım bugun gece 12 gıbı yap mesela sılık cıkar buyuk ıhtımal cft cızgıden 24 36 saat sonra catladı cıft cızgıyı gordukten sonra
Elaelaa yigitinannesiiiii ustteki bekleyince koyulasti o dunden kalma yumurtlama gunu😊 bugunde yumurtlama devam sanirm
yigitinannesiiiii Elaelaa alttaki C çizgisi ile aynı renk bugünü dediğim gibi kesin değerlendir yarın bidaha bak ovalasyona
Ayserose1001 Yumurtlama devam canım 2-3 gün sürebiliyor havuç ye bol bol yarın çatlar büyük ihtimal sen ilişki ye devam et
Elaelaa evet havuc yemeye baslicam iki gun yumurtlama surmesi iyi bisey mi yoksa skntili mi acaba🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Melekk8 Elaelaa istenilen bir gün yumurtlama görülmesi diye biliyorum canım ama çokta sorun olucağını sanmıyorum
Elaelaa 77Bebek35 dün aksam yapmistim bide simdi gidince 7 gibi yaoicam canim silikleşmiştir inşallahh 🙏🏼
77Bebek35 Elaelaa bence 7 gibi yapma gece uyumadan yap silikleşir o zaman kesin sımdı daha cıft cıkabılır bdaha gece yapamazsın dıye ole dedım 8 saat olması lazım arasında
77Bebek35 Elaelaa instagram varmı bu arada burdan atamıyorum resim bende bu ay denıcem ovulasyona gore senden fikir alırım 😀