Rumuz_07 Kızlar bebek kıyafetleri için granür sabun yerine kalıp sabunlardan 4 lü kare olanlardan alıp rendelesem de aynı sonucu alır mıyım çok yoğun mu kokar? Birde zeytinyağlı yeşilin den alsam beyaz kıyafette sorun olur mu
tatliiannnee Rumuz_07 makina da kullanacaksınız yapmayın bıde nıye ugrasıoesunuz kı toz sabun. Alın daha ıyı degil mi
Barannbebek Rumuz_07 ben hacı şakirin beyaz kalıp sabununu rendelenmiştim zaten kendi kıyafetlerimde de kullanıyordum bebeğimin kıyafetlerini onunla yıkadım hiçbir sorun da olmadı
Ccaannsseell Rumuz_07 her kalıp sabun temiz içerikli değil malesef canım. Hem boşuna uğraşma temiz içerikli granül al hem için rahat hemde uğraşmadan kullanırsın bence ben öyle yaptım şahsen.
181019 Rumuz_07 kesinlıkle yapma canım ben dalan almıstım makinem bozuldu onun yüzünden. Dedın gıbı rendeledim kuruttum bide emek verdik
181019 Rumuz_07 elde yıkamak için birsey diyemem ben duru sabun kullanıyorum lekeleri içn sonra makineye atınca hiç bir leke kalmıyor. Sabunlayıp atıyorum. Ben makinede kullandım bozuldu makinede kullanacaksınız sandım. Artık kullanmıyorum 2 sene önce ıdı makine bozulunca attım çöpe hepsını