Ozlemynss Asli_10 bende var haftada bir 24 saatlik idrar toplama önerdi doktorum tuzu nerdeyse yok gibi tüketiyorum ve sabah akşam tansiyon ölçüyorum
BusraOzhan Asli_10 bende yaşadım aynısını 35 haftalıkken suni sancı alıp normal doğumla doğum yapmak zorunda kaldım kızımda gelişim geriliği başlamıştı kilo veriyordu
Pinaray0309 Asli_10 Bende protein yüksekliği yok ama tansiyoymnum çok çıkıyor sizde belirtiler ne oldu gözlerim sabahtan beri çakmak yanio sanki biseyler uçuşup duruo
okuyor Asli_10 bende sadece yüksek tansiyon ve ödem var. Her hafta idrar testi veriyorum. İdrarda protein kaçağı olup olmadığına bakıyor doktor. Protein çıkarsa yatış yapılacak.
Asli_10 Pinaray0309 mutlaka doktora gidin ve söyleyin tansiyon yüksekse protein kaçağı olabilir kaç haftalık gebelik
Pinaray0309 Asli_10 evde normalde ölçüyorum 13 7 hep ama yanlış olcuo heralde hissediyorum yukselio çünkü gözlerim de ışıklar yanıp duruo ensemde ağrı var halsizlik vs ama ölçünce çok yüksek değil 13 7 anlamadım bende
Asli_10 Pinaray0309 mutlaka sağlık ocağında yada hastanede ölçtürün ve bunları doktorunuzla paylaşın bu belirtiler iyi değil