Fenogretmeni Merhaba kızlaaar, Sizlere bir sorum olacak. Bayramda eşim memlekete gitmek istiyor memleketi 8 saat uzaklıkta 7 aylık hamile oluyorum o vakit. Kendi arabamızla yolculuk yapabilir miyim? Yapanlar var mı nasıl geçti aceba ?
mom1111 Fenogretmeni erken doğuma sebep olabilir çevrede bununla ilgili örnekler var gitmeden önce mutlaka doktoruna danışmalısın
Eda_Esen Fenogretmeni Yaparsın canm ben arabada pek yolculuk yapamıyorum kuruk sokumu ağrısı oluyor ve midem bulanıyor 🙈 doktoruna söyle izin veriyorsa sende iyi hissediyorsan gidebilirsin
sedaylmzz Fenogretmeni ben İstanbul’dan İzmit’e gitmiştim 8 aylık hamileyken o kadar yakın mesafede bile ayaklarım inanılmaz şişti balon gibiydi öyle olunca ödemden dolayı ağrılarda olmuştu mutlaka doktorunuza danışın karar vermeden önce
elfkara Valla ben de 7 aylık hamileyim dün 1 saatt avm de dolandım ona rağmen bacaklarımın ağrısını hala hissediyorum ki yolculuk diyorsunuz ben şu an rahat oturamıyorum bile sürekli uzanasim geliyor falan yani riske atmayin
Melike bhdrrabia 1 saatte bir yürüyüş yaparsan gidebilirsin demişti. 7 saat yol gittim 7 buçuk aylıkken. Ayaklarımı uzata uzata
aleyna66 26+3 Bende yolculuğa çıktım yaklaşık 7 saat İst-Aydın arası çıkmadan önce doktoruma danıştım her 2 saatte bir yürüyüş yap dedi fakat yine de çok yorucu geçti Bel boşluğuma yastık da kullandım dizlerim üşümesin diye battaniyeler falan ama yinede insan gittiğine geldiğine pişman oluyor oğluşuma eziyet çektirmiş gibi hissettim vicdanen 😏
Fenogretmeni aleyna66 bende gitme taraftarı değilim fakat eşim çok ısrarlı hayırlısı inşallah teşekkürler
Fenogretmeni Eda_Esen teşekkür ederim hayırlısı inşallah ben normalde yolculuktan nefret ediyorum hamileyken nasıl olur hiç bilmiyorum
Elfs Fenogretmeni 31 haftalık hamileyim bugün 3 saat yoldan geldim zor oluyor. Sizin 3 hafta daha küçük herhalde belki o kadar zor olmaz tam bilmiyorum. Ama önemli olan 2 saatte bir durup 10 dakika yürümek, gezinmekmiş.
Leyla13 Fenogretmeni ben sormuştum doktoruma yapabilirsin bı sıkıntı olmaz demişti sadece uçak yolculuğu 30. Haftaya kadar oluyormuş ama özel araçla doğuma kadar yolculuk yapabilirsin demişti tabi bı riskiniz yoksa
Kinkof Leyla13 36.haftaya kadar uçak yolculuğu yapılıyor ben 34.te ucakla yolculuk yapacağım tabi doktor raporuyla risk yoktur diye
Nisa1710 Fenogretmeni 27. Haftamda 4 saat uçak yolculuğu artı 2 saat sraba yolculuğu yaptım doktoruma danışarak tabiki Allaha şükür bir sorun olmadı.
user124578 Fenogretmeni 2 , 3, 6 ve 7 aylıkken de yapmıştım 37 haftalıkken de 12 saat yolculuk yaptım çok şükür suan 18 aylık hiçbir sıkıntı da olmadı