Nravc
O kadar iyi anlıyorum ki sizi. Dayanmak çok zor oluyor. İsyan etmemek elde değil ne yazık ki. İnşallah bir daha aynı acıları yaşamazsınız.
Artık teknoloji ilerledi, ultrason cihazları çok ama çok iyi rahmin durumunu rahatlıkla görüp bebeğin ne kadar yaşayacağını tahmin edebiliyorlar.
Rahmin şeklinden deyip anneye topu atmak çok kolay. Diğer taraftanda kader demek kabullenişi hızlandırıyor ancak işler o kadarda anneden kaynaklı değil bence.
Uzun zaman bende kendimi çok suçladım, sonra kader böyleymiş dedim kabullenmeye çalıştım ama şimdi daha mantıklı düşününce doktor takibinin çok ama çok önemli olduğunu anladım. Gerekirse her hafta gitmeliydim, hatta hastanede bile yatardım ama bana her şey yolunda dendi. Nişanım geldikten 1 hafta doğum yaptım hatta onu bile durdurmadı.
Psikolojik destek mutlaka alın, benim sarılacak bir dalım vardı. Ona rağmen hala toparlamış değilim. Kendinizi rahim şekli yüzünden suçlamayın, bu konuda yapılabilecek çok fazla şey var. Kendinize güvenebileceğiniz, ilgili ve ulaşılabilir bir doktor bulun. Eskiden çok bilinmeyen bir şeymiş bu çift rahim. Şimdi doktorlar konuya hakim. İnşallah sağlıkla evladınızı kucağınıza alırsınız.