Deletedmom_1 Kızlar çatı kemiğim bayadır ağrıyordu zaten doktorum bebeğin doğum pozisyonunda olduğunu kafasınun baskı yaptığını söyledi ama şuan çok çok fazla ağrıyor acaba kanalamı yerleşiyor bu şekilde başına gelen varmı bu arada 36+5 olduk
uykularharamoldu Deletedmom_1 maalesef benim bilgim yok ama ben de gelecek olan cevapları bekleyim. Ben 28 haftalık hamileyim. Yorgunluktan mı bilemiyorum ama benim de çatım ağrıyor. Erken mi sizce ? Sen kaç haftalıksın ?
_neslihan_ Deletedmom_1 baskı yapıyor artık büyüdükçe kemiklerin genişliyor yerleşiyor hayırlısıyla inşallah bol bol pelvik hareketler yap bence yapabiliyorsan ağrını geçirmek için bir çözüm yok ama
_neslihan_ uykularharamoldu benimde aynı 29 haftalık oldu ama inanılmaz ağrı çekiyorum spor yaparken inanılmaz geriliyor gibi hissediyorum sizindemi öyle doktor şuan dönüyor ya başı geliyordur bazen o ağrı yapar dedi
uykularharamoldu _neslihan_ gerilme gibi değil benimki. Doktor muayenem vardı bu gün başı aşağıda bacakları yukarıdaymış doktor ondan dolayı ağrı yapar dedi