Eylulm Selam kızlar , 7 haftalık olmam gerekirken bebegim 6 haftalık gözüküyormuş kalp atışıda var , Gec döllenmiş olamaz cünkü yumurtlama günündem 9 gün sonra testim positivdi .. bu durumu yaşayanlar varmı ?
gull_ozkan Eylulm benm de aynı bugün gittim 7 haftalık olması lazım lazımken. 6 hafta 4 günlük çıktı geçen hafta girim 5 hafta 5 günlük tü hiç birşey anlamdm
58ee Eylulm Benımde yumurtlama günüm belliydi ama 5 gun geriden geliyordu 2. Kontrolde 3 düşmüş sanırım oluyor böyle seyler doktor normal dedi
Ballmom22 Bebeğim 2 hafta geriden geliyor daha çok yeni yakalayabilir de böyle de kalabilir muz pekmez süt ürünleri kaşar peyniri tüketebilirsin kilo aldırıyor bebeğe yakalayabilir benim ki baştan beri böyle ve daha yakalayamadı
Nazlierdemir Ballmom22 benimkide aynı genetik olarak ailede minyonluk var mı diye sormuştu bı doktor bana
Aslisss Bebeğin 2 hafta önden ya da 2 hafta geriden gitmesi hiç sıkıntı değil genelde olan şeyler ilerki haftalarda düzeliyor merak etmeyin🌺
Mehtapca06 Kuzum ilerde toparlar benim hep ilk haftalar geride oluyor sonradanda önden gidiyor önünü alamıyoruz takılma doktor bir sorun var demedikce
Ballmom22 Nazlierdemir bana da minyon ufak bi bebek olur doğduktan sonra kilo alır önemli bişey değil demişti
Nazlierdemir Ballmom22 aynn benim bebeğin halalari minyon sanırım onlara çekti. Vaktinde sağlıkla gelsin de önemli değil