• Eylül Anneleri
  • Eylül anneleri kaç gününüz kaldı meleklerinize kavuşmaya😇😇

Busraela 20 Eylül inşallah sıvım yavaşdan gelmeye başladı gece göbegım cok acıyor catlaklarım şimdi yeni çıkmaya başladı ve çok kaşınıyorr 🤷🏻‍♀️
Busraela son 8 gün inşallah 🤗
Normal doğum çok istiyorum ama çatı muayenesinde çatımın dar olduğunu bebeğinde iri olduğunu söyledi doktorlar şuanlık gün vermek istiyolar ama ben planlı olsun istemiyorum sancılarım var yürürken aşırı baskı hissediyorum Allah tüm hamilelere bir avazda kurtulmayı sağlıklı hayrlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🤲🏻
    Mehmetseyidannesi evet planlı sezeryan bebişim büyük biraz haftası ileri 38+5 şuan daha önce alttan muayene olduğumda kanamam oldu başka hiçbir belirti yaşamıyorum belim ağrıyor yatamıyorm ama doğum belirtisi değil 🤗
    11 gün kaldı 🙈 hafif sancı çıktı ama ben bişey hissetmiyorum bugünlerde belim ağrıyo ona sancımı bilmiyorum 🤷‍♀️ sanırım doğmucak içerde rahat 😌
    Busraela Son 12 😍😍 Ama tabi normal doğum istediğimiz için hr an olabilir sancım olmadı hiç nişan da yok bakalım beklicezz 🙄😅😅
    bizimde 20 eylül normal dogum oldundan belli olmaz tabiki ama ne agrim var ne sizim hicbir belirti yok gelmesine 3. bebegim ve erkek sanirim erkek bebekler gec geliyo herkez öyle diyo oglum 40+6 da dogdu kizim tam 39+0 bakalim bu nasil olcak
    Busraela aşağıya çok baskı hissi var onun dışında sancı yok yarın doktor kontrolüne gidicez bakalım hanımefendi nasılmış ☺️
    @Sehersoy anladım canım bizde 39+2 olduk.. 38. Haftamdan beri belimde ve kalça kemiklerimde ağrı var yürümekte zorlanıyorum baze. Belimden gelen ağrı kasiklarima vuruyor bilmiyorum dogum beliritisi mi dua ederek bekliyorum 😊🙏
      Busraela 13eylul terminim 11gunum var heran doguracak gibiyim agrilarim oluyor bir haftadir 😂
      @Glmsr 38+6 da gittim doktor birşey demedi açılma ve sancı yok bebek iyi haftaya tekrar gel dedi. Benimde kanala girmiş mi diye sormak hiç aklıma gelmedi 🙈