EryaCa Ozkandenz Normalde ayda bir çağırıyor ben 28 haftalığım şu ana kadar hep ayda bir gittim belki dizin haftanızdan ötürü bir kereliğine öyle olmuştur
Ozkandenz yesilkedi merhaba sizde embiye hanıma gidiyordunuz sanırım birşey soracaktım biz 37+5 olduk geçen hafta alttan muayene etti son haftalarım olduğu için bu hafta yine çağırdı yüne alttan muayene eder mi acaba bilginiz var mı
Bettl-1616 Bende çekirge Doruk gidiyorum suhendan benderli 5900 doğum ücreti oda süslemesi kuaför resim çekimi içinde fiyat aldım
rabiaturkn24 Bettl-1616 ben geçen hafta aramıştım hastaneyi sühendan benderli için doğum herşey dahil 4500 dedi
Bettl-1616 Bettl-1616 aynı fiyat verilmiş banada bu şekilde söylediler 4.500 yazanlar olmuş salı günü kontrolüm var tekrar soracağım
Gulguzelim Yaren991 Doruk hastanesine hiç gitmedim hayat hastanesi odaları fena değil fiyati bilmiyorum ama doktorları uygun fiyat diye sanirim çok dolu özlemi gidiyorsun devletimi belli değil. Medyada pembe mavi jimer acı badem tercihte edebilirsiniz
prensannesi1649 Pelinerkan3008 gerçekten babayı da alıyor mu ya ben Hatice Taşlıya gidiyordum ayrildi kendisi hastaneden yarın orda başka bı doktorla devam edecem zaten 38+2 olduk doğum ücreti bütün doktorların aynıymış dediğiniz doktor çok iyiise ben ona goruneyim yarın bu arada muayne ucreti nedir doktorunuzun
Tontikannesii prensannesi1649 bir hafta önce konuştum. Bir ay içinde doğum yapıcam bu fiyatı bana özel vermediler heralde😄
prensannesi1649 mihrimah_1623 lohusa şerbeti bebeğe tulum battanye çanta bı gece kalma bebeğin kontroleri doğum çekimi oda süsleme baba kahvesi
Elif_alya Hayat hastanesine gidiyorum 4275 indirimli hali içinde kuaför lohusa şerbeti bebeğin ilk testleri 1 gece kalma var oda süsleme fotoğraf çekimi ayrı ücret Perşembe günü kontrole gittiğimde onlarıda konuşmayı planlıyorum
Yaseminsahin Elif_alya evet bizde bu ay başında ödemeyi yapıp sabitledik fiyatı 4275 olarak. Allah nasip ederse Mayıs’ta doğum var.
Saralya Yaren991 ben disardan özel doktora gidiyorum Hayatta dogum yapicam 7500 dedi 1 gecelik icin yorumlara bakiyorum baya fark var 🙄doktorlada ilgisi var demekki
ozlemm58 Saralya Hangi doktora gidiyorsunuz acaba, bende bu sebepten doktor değiştirme kararı aldım fark gerçekten baya var
prensannesi1649 Pelinerkan3008 gittim dilek hanıma gerçekten çok ilgili çok iyi muayne etti bilsem başından beri giderdim tşk tavsiyeniz için
Yaren991 Pelinerkan3008 benim eşimin dayısının karışımda Dilek hanıma başladı bu ay oda çok beğenmiş sizde buna gelin diyor ama ben embiye hanıma gidiyorum çok memnunum onunda yıldırım doruk ve hayat hastanesiyle anlaşması varmış
prensannesi1649 Tontikannesii ben Hatice taslida muayne oluyordum 250 TL ama kendisi hastaneden ayrıldı bugün dilek hanıma gittim ücret almadı doktor değişikliğinden dolayı 230 dediler muayeneye