Busraaydiiin1 Kızlar göğüs ucu kremi vs almak şartmi?? Çok pahalilar cidden. Başka yollarla gogus uçlarımin yara olmamasını saglayamazmiyim? Doğal yollarla falan ? Bu kadar para vermeden ? Şunu şunu sürdüm iyi geldi dediğiniz başka birsey varsa onerirmisiniz ?
Gorkeminannesi Busraaydiiin1 ayva çekirdeğinden jel yapiyolarmis ama benim yara oldugunda Ayva yoktu mevsimi degildi mecbur krem almıştım 😅 garmastan pomat
Acemianne__ Busraaydiiin1 maalesef bebege dair ihtiyacın olan ne varsa cok cok pahalı almak zorunda kalıyosun ama yazık yani. Annem karbonatlı suyla silermiş hiç de yara olmamış. Benimde yara olmadı hiç ama ben ucunu vermedim bebege kahverengi kısmı verdim. Bide son haftalarda vücudumu kremlerken oraya da krem sürüyordum ve kapak takıyordum yumuşuyordu
00000000kerem Gorkeminannesi garmastondan memnun kaldınız mı ben sadece gümüş kapak aldım ama yara olursa hemen almak için aklımda bi krem olsun istiyorum henüz doğum yapmadım
Busraaydiiin1 Acemianne__ evet maalesef hersey ateş pahasi o yüzden bazı ürünleri elemeye çalışıyorum. Bebeğe mecbur gerekli olan şeyleri alıyorsun. Eskiden en azından göğüs kremi vs yokmuş başka bir yolla iyilestiriyorlardi heralde diye düşündüm bilemiyorum. Yara olurmu olmazmi onuda bilmiyorum ama büyük ihtimalle yara olur diye düşünüyorum çünkü göğüs uçlarım çok hassas. Alacaktım ama bakıyorum ufacık kremler dünya para. Masus fiyatları böyle yukseltiyorlar nasılsa mecbur alicaz diye. En sona birakicam yada bilmiyorum ya. Önceliğim acil lazım olan şeyler. Ekstra şeyleri en son para durumuna göre alayım diyorum 🤷♀️
Gorkeminannesi 00000000kerem benim baya yara olmuştu ondan sonra sürdüm pek etkisini goremedim o yuzden ama eczacı en iyisi bu diye vermis eşime. koruma amaçlı kullanırsanız guzel korur diye dusunuyorum 🤷🏻♀️
Acemianne__ Busraaydiiin1 haklısın maalesef. ama bende göğüs uçlarıma dokunamazdım. öyle sadece ucunu emerse yara olur ama doğru verirsen olmaz inşallah. Kapak aldıysan takmaya başlarsın doğuma yakın. Zaten sütün gelince uçları nemleniyor acımıyor Yani özetle yara olduktan sonra değil doğumdan önce nemlendirirsen yara olmaz
OzlmMmmm Lanolin krem aldım ben. Diğer kremlere göre uygun fiyatlı. Diğerlerinin de içeriğinde lanolin olması önemliymiş zaten.
Melikezeynepmir Busraaydiiin1 ben henuz dogum yapmadim ama gogus uclarim cok kurudu doktorum illa gogus ucu kremi almana gerek yok dedi herhangi bir nemlendirici veya hindistan cevizi yagi ile nemlendirebilirsin dedi