Usnac1995 3 ay 1 haftalık oldum. Gebeliği İlk öğrendiğim gün 65.850 idi kilom şuan 65.100 65.500 falan çıkıyorum tartıda. Aslında inşallah kilo almam diyordum ama acaba almam lazımmı diyorum artık? Deneyimi olan bilgi verebilir mi
Kizilkafaa Usnac1995 3 ayda bende hiç kilo almadım aksine 51 ken 49a falan düştüm, 6-7 den sonra genelde kilo alımı oluyor dediler bana
BMelek Usnac1995 4 aya kadar bende hic almadim hatta verdim 3 kg 5. Ayda almaya basladim 5 kilo aldim bu zamana kadar 32 haftalik oldu istahimda acikti doktorum bir aciklama yapmadi ama bebekle ilgili bir sikinti yasamadim hic gelisimi iyiydi. Almamak en iyisi cok fazla cunku rahim buyukdukce o kadar zorlasiyor ki hareket etmek nefes nefese kaliyorum. 6. Aydan sonra bebek hizli buyudugu icin kilo artiyor ister istemez. Iki ay sonra baslar yavas yavas kilo artmaua ☺️
ikimelekannesii22 Usnac1995 3 aylık olucaz bi kaç güne bende kilo almadım normalde yani bulantılarım var bsey yiyemedim
Gamze__79 Usnac1995 cabım 3 ay bende hiç kilo almadım kusma dan dolayı 4.aya yakın kilo almaya başlarsın
Legolas 28.haftadayım z3,5-4 kilo arası gidip geliyor bebek de sağlıklı ilerlediği sürece sıkıntı yok bence
deryabayramm33 Bizde 15 haftalık olduk 66 kilodayken gebe olduğumu öğrendim 58 kiloya kadar düştüm şuan 60 kilodayim. Senin kilon sabit en azından doktoruma danıştım normal dedi
Busraaltsoy Usnac1995 30+4 .hiç kilo almadım bende 😀1 kilo verdim ama bulantim hala devam ediyor 🤦♀️😨
Usnac1995 HEPİNİZE ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİM. BENİM HİÇ BULANTIM OLMADI İŞTAHIMDA NORMAL SAYILIR BU YÜZDEN TAKILDIM VE SİZLERE SORMAK İSTEDİM ❤️❤️❤️❤️
Minnacksevdack Usnac1995 kilo almadım ben de ilk 3 ay. Sürekli bulantım oluyordu. Şimdi almamız gerekiyormuş. Doktor sürekli ara öğünlerle 4 öğün yemem gerektiğini söylemişti. Meyve , yoğurt , süt, kuruyemiş vs. bu zamana kadar almamanız normal ☺️
Yasemincee Gamzeeeelim ilk gebelikte hiç birşey yemedim 9 ay kustum canım. Aç kalmamak için sadece meyve yiyordum. Soda çok içiyordum. 30 kilo aldım. Oğlum 3640 doğdu. İkinci gebelik şuan 31 haftalık şuan ki kilosunu bilmiyorum ama ben 4 kilo aldım herşeyi yiyorum iştahım açık canım sürekli tatlı istiyor. Ama bunda da yavaş alıyorum hatta en başta kilo verdim daha yeni yeni almaya başladım