Imasleeper Haftadayım ağda yaptırmam lazım ama açıkcası korkuyorum biraz acıdan normalde hep yaptırdığım bi işlemdi ama hamilelikte yaptırmadım maalesef şimdide çok mu acır diye korkuyorum çünkü bacaklarımı jiletledim ve resmen yara oldu jilet yaptığımda öyle hassaslaştım acaba ağda da yapar mı ki bunu :( Bide gittim diyelim 2-3 haftada çıkar yine boşa mı olur çünkü dediğim gibi 36 dayım daha belki bebiş 40-41 de gelecek bilemiyorum 😮💨
Zeynepppdyg Imasleeper hamilelik öncesi lazere gidiyordum bitmişti ama hormonlarla berabrr geri geldi 3 haftada bir düzenli ağdaya gidiyorum hamileliğimn başından beri neden tedirgin oluyorsunuz ,
Oznur35 Imasleeper ben 35 te gittim az az çıkmış doğumun seyrine bakarım çok çıkarsa mecbur bidaha giderim
Imasleeper Zeynepppdyg jiletle bacağım yara olduğu için ağda da genital bölgeme yaptırıcam orası daha hassas o yüzden yara olur ve acır diye korktum
teletabi Imasleeper benim cildim çok hassastır ama olmadı şükür. Valla ağda rahatlık ansızın doğurdum çünkü dünya varmış dedim ağda için