poyrazege111 Kızlar 22 haftalık hamileyim yavaş yavaş biseyler almaya başlayayım istiyorum takip ettiğiniz indirim olan yerler var mı hastane çıkışı satan kıyafet indurimi
EdaMinaKele poyrazege111 carters mohtercare cnm kampanyaları war suan bende yenı alısverıs yaptım carters ten cok gusel urunleri wwr
Asu33 poyrazege111 E bebek joker trendyol güzel indirimler var mesela şu an trendyolda mothercare var ürünleri çok güzel
Ozlemr EdaMinaKele kampanyaları internet sitesinden mi takip ediyorsunuz mağazalarda mı oluyor acaba?
Bat87 Carters, mothercare, e- bebek ,babymall hepsinde çok güzel ürünler var, yumuşacık 😍 e bebek ve babymall fiyat açısından daha uygun hatta.
EdaMinaKele Ozlemr internet ve mağazasında aynı anda oluyor ama genelde internetten takip ediyorum , ayrıca trendyol sitesinde de bazen kampanyası oluyor
poyrazege111 Teşekkür ederim kızlar bi bakayim o sayfalara e bebek te güzel şeyler var bakmıştım daha önce
Esa Cocuk market civil e bebek yeni yıl indirimi var kaçırma derim çocuk markette daha çok hoşuma giden olduğu için ordan sipariş verdim park yatak Mama sandalyesi ana kucagi oto koltuğu Göğüs kremi ve pompası Pişik kremi normalde belkide 1500 lira vericekken 675 tuttu ben en ucuzun bi üstü olanlardan aldım en ucuzlardan alsam 500 falan tutabilirdi