Slakiprtci Vajınal enfeksiyon ve idrar yolu enfeksiyonu gebeliğe engel mi ? Yada gebe kalsak düşük olur mu 8 ay önce düşük yaptım bu sebep den diye düşünüyorum .
Happymami Slakiprtci daha sağlıklı bır gebelik istiyorsan enfeksiyonu atlatman lazım Benim de bir düşüğüm oldu sebebi araştırılmadi ama kan -idrar vermiştim enfeksiyon çıktı doktor buna bağlı da olabilir demişti sonrasında hamilelik planı yapınca dahiliyede genel kontrol için kan-idrar verdim enfeksiyon varsa önceden halledebileyim diye çok şükür bişey çıkmamıştı ama demem o ki enfeksiyonu atlat öyle hamilelik planla 🌸🌸
aylin1629 Slakiprtci canım bende 1 yıldır korunmuyorum olmayınca doktor a gittim enfeksiyon çıktı gynomax fitil ve antibiyotik kullandım sonrasında da gynolac probiyotik verdi şuan kullanıyorum. Oğluma hamileykende erken doğum yaptım suyum gelmişti 32. Haftada. Doktor enfeksiyon dan olabilir dedi. Şimdi aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum inşallah geçer
smglplt1453571 Bende de enfeksiyon vardı galiba onda hamile kalamiyordum 1 ay tedavi gördüm doktorum fitil verdi fitil bittikten bir ay sonra hamile kaldım şimdi 12 haftalık hamileyim çok şükür inşallah rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin
Slakiprtci Happymami aynen bende onu düşünüyorum bi enfeksiyonu atlatıp ondan sonra gebelik düşünücem 15 gündür adet olamıyorum geçikti anlamadım 😔
smglplt1453571 Slakiprtci evet cnm ama bana iki tane fitil verdi biri dediğinde diğeri gynoflor vajinal verdi onları kullandım birde ben kendimi sıcak tuttum soğuk almamaya dikkat ettim
Slakiprtci aylin1629 inşallah Rabbim bütün isteyene evlat nasıp etsin balımm hayırlı şekilde doğurmak nasıp etsin rabbim
Kubradvc Slakiprtci anladım peki acıyor mu alttan muayene evlendiğimden beri hiç öyle alttan muayene olmadım da
Slakiprtci Kubradvc yok canım acımıyor sadece hafif kasıklarında baskı gibi hissediyorsun o kadar başka bişey yok bide çıktığın da az bişey kasık agrısı oluyor bende oldu belki sende veya başkasında olmaz ❤️
Gulcingezer Slakiprtci evet canim cogunlukla enfeksiyon dusuge de sebep enfeksiyon gecince gebelik o erirler
Slakiprtci Gulcingezer aynen herhalde bende ondan düşük yaptım canım 😔 hala hasta olmadım 15 gün oldu
nhkgcgt Slakiprtci bende de enfeksiyon mevcut 6 tane antibiyotik iğne verdi bugün baktı baya hafiflemiş dedi enfeksiyon ilerlerse ilişkiye girdikçe tüpler tıkanabiliyormuş 🤦🏼♀️
Slakiprtci nhkgcgt aaa ilk kez duydum bunu diğer hafta kadın doğuma gidip herşeyime baktırcam hayırlısı bakalım