neval270071 Hanımlar ya her gün ayna karşısında kalçama bakıyorum ama genişliyor sizde durumlar nasıl sizce kız annelerinin mi kalçaları çok çıkıyor 🙈🤰🏻
Kizilkafaa neval270071 Cinsiyetimiz kız benimde kalçam çok büyüdü hatta cinsiyetimiz belli olmadan önce, annem bence senin ki kız popon büyümüş diyodu😂😂
Busraaltsoy slmcnm2503 aynı şekilde bende valla erkek bebekte kalça büyümez derler ama benim göbegimden daha çok kalçam büyüdü 😅erkek bebek bekliyorum bende 😍🤗🤰👼
mtl3005 neval270071 Benim de göbeğim 20.haftadan sonra büyüdü ama kalçam maşaallah göbeğimin 5 katıydı ancak oğlum oluyor 🙃
Canpolat neval270071 benim normalde genetik büyüktü oğlan anasıyım aksine büyük kalçam çekildi sıklaştı daha çok iyi oldu yani hoşuma gidiyor 😀
Duygu_12 neval270071 evet Malesef kızda kalça alip başini gidiyo Bn 24 haftada fark ettim baya geç oldu ama elçin Demirel var yotubda onun kalça hareketlerini yaptiğimdan beri biraz toparladım daha da genişlemez inşallah
Sinoooom neval270071 oğlum olacak aldığım kilolar kalçalarıma üst bacaklarıma ve göğüslerime gitmiş hep 😂😂
neval270071 Sinoooom demek ki yapıyla ilgili cinsiyetle değil ayyy ben zaten kalçalıydım şimdi 5.ayda ortada 9 ü düşenemedim insan içine çıkmam galiba 😂😂🙈
Gamzeates neval270071 oğluma hamileydim bu kadar belirgin değildi kızıma hamileyim aşırı büyüdü basen ve popiş 🤦♀️
Turkaninalli neval270071 Erkek annesiyim en müzdarip olduğum konu benim de ,hergün bakıyorum önceki günden daha büyümüş 😂😂