Damlacaa Hamile kalmadan önce demir ilacı ve folik asit takviyeler kullanıyodum doktorum bırakma devam et dedi 🤷🏻♀️
Esrergc Damlacaa folik asite hala devammı ediyorsunuz ben 3 ayda bıraktım demiride bıraktm cok kotu kabız yaptı benı sızde oyle bır sıkıntı oldumu
Damlacaa Esrergc benim ilk kullandığım folik asit öyleydi folibol çok yaptı bende ama folidayse geçtim rahatladim hafif geliyor doktorum diyenr kadar bırakmayı düşünmüyorum çünkü ilk ve en önemli yazılan folik asit danışın sizde bence eğer ilaçla yapamam diyosaniz avakadoda günlük folik asit ihtiyacınızi karşılar gelişim içinde inanılmaz etkili
Esrergc Damlacaa ilk üç ay folik asiti hergün içtim doktorum 3.ayda foligi kesiyoruz dedi ocean mummy ve d vitamini verdi Damlacaa
Gzm-- Ilk 12 hafta folik asit ,sonrasinda demir d vit ve multivitamine basladim.multivitamini doktor vermedi ama ben calistigim icin hem covid e karsin koruma olsun hem bebege saglik olsun diye ocean mummy kullaniyorum
hukukcuanne_06 Hamilelik başında yapılan kan testindeki değerlere göre değişir, 16.hafta kontrolünde doktor sordu verdik mi kan ilacı diye yok dedim ilacı yazdı ama dur değerlere2 bakayım dedi iyi gözüküyo değerler 20.haftada başla sen ilaca dedi