Sedaaa95 Kızlar çilek yenirse çocukta çilek lekesi olurmuş falan diyorlar ya bu gerçek değil yani değil mi ? Bakıyorum çilek faydalı bile yanii
Mom545441 Sedaaa95 şöyle aşerip yemezsen çocukta leke olur benim yengemin canı çilek istemiş doğumda artık alınını mı kaşımış kuzenimin alnında çilek vardı bildiğin çilek büyüdükçe geçti ama
Esrakml Sedaaa95 Ona kalırsa ciğere dokunma leke olur saç kestirme ömrü kısa olur ohooo bir sürü şey ben inanmıyorum yani batıl inanç bence 🙂🙂
Sedaaa95 Mom545441 yani banada fazla batıl inanç gibi geldi ama ne bileyim ayy herkes ayrı bir şey diyor ya bilemedim
kurabiyela Mom545441 benim kızımın kalçasında var birebir çilek şeklinde 2 yaşında geçti sayılır çok az kaldı
Sedaaa95 Esrakml bende inanmıyorum zaten eşim çilek falan almıştı bende yerim dedim birileri öyle leke falan dedi çok tuhafıma gitti 🙄😀
2kedi2bebek Esrakml off annem onu denemiş resmen bana hamileyken ☹️ elini ete sürmüş sonra kalçasına, kalçamda lekeyle doğmuşum ama geçmiş
Sedaaa95 esradgn123 yani hiç sanmam. Bana tuhaf geldi diye sizlere sorayım dedim ama çoğu kişi benim gibi saçma buluyor sanırım. Gerçekliği olacak bir şey değil gibi😁
Esrakml 2kedi2bebek yani kalıcı olmaz bencede ama onunla bir alakası varmıdır bilmiyorum bana çok mantıklı gelmiyor hani yanlış anlamayın