MerveeD arkadaşlar ben profil resmımi degıstırıyorum ama hc bır resmı kabul etmıyor sadece yuzumü alıyorum yıne kabul etmıyor 6 tane fotograf denedım olmuyor neden acaba???
GamzeDurmus MerveeD canımız annemiz, fotoğrafınızı seçtikten sonra aşağıda bulunan gerçek boyutu küçülterek işleminizi gerçekleştirebilirsiniz 🌸
Ayse3400 Eklemek istediğiniz fotografin galeriden ekran gorüntüsünu alın. Daha sonra yüklemek icın screenshoottan secim yapin
MerveeD GamzeDurmus Bende öyle yapıyorum hatta sadece suratımı kucucuk alıyorum yıne olmuyor anlamadım bende
GamzeDurmus MerveeD fotoğrafın kendisini küçültmeniz gerekmiyor, fotoğrafınızı seçtikten sonra alt kısımda bulunan seç butonunun yanında gerçek boyut butonu var oraya tıklayıp küçült demeniz gerekiyor 🌸
MerveeD GamzeDurmus bende degısıklıgı kaydet butonu var oraya basıyorum bu yazı cıkıyor Red verıyor ve ayarlamak kucultup buyultmek için kare şeklinde cıkıyor ordan küçültüyorum yinede bu yazı cıkıyor avatar 2048 kilobayttan fazla olamaz
GamzeDurmus MerveeD fotoğrafınız KB olarak büyük olduğundan dolayı kabul etmiyor KB boyutunu küçültmeniz gerekmektedir fotoğrafı kaydet demeden bu işlemi yapabilirsiniz
MerveeD GamzeDurmus bende öyle yapıyorum ıste maalesef Kı baya bır resmimi kabuk etmedım üstte arkadasın dediği gbı yaptım öyle oldu tesekkürler