mervesglm burcuacrr ben 1.5 ölçekte 45 cc veriyorum. 1 ölçek mamada da 30 cc. Doktor bi 30 bi 45 ver dedi bana. Ama öncelik emzirmek.
ikimelekannesi2224 burcuacrr 30 cc bazen az gelebiliyor benim kızım akşam yatma saatlerinde 60 bile içiyodu bazen. İçtiği kadarını ver öyle hesapla ne kadar içiyor. Ama 30 veriyorsan ve hiç emzirmiyorsan 1.5 2 saati geçirme
mervesglm burcuacrr sıkıntı yapma. Bende çok sıkıntı yaşadım ama sütüme etki etmesine izin vermedim. 2 saatte bir mama yada süt dedi bana doktor. İlk günler 3 saatte bir mama saat başı meme veriyodum.
Deletedmom727271 burcuacrr o zaman 2 3 saatte bir 30cc ver canım benim oğlum da mama ile büyüdü ama 4 sene oldu tabi ccleri çok aklımda değil şuan ama 60 cc çok olur .60 ccyi bir hafta sonra falan vermeye basla
burcuacrr Deletedmom727271 çok teşekkür ediyorum bilmiyorum ilk çocuk 30 cc az gelir mi tereddüt ettim
Deletedmom727271 burcuacrr şuan 2 saatte bir 30cc devam et 1 hafta sonra 60 ccye dön ama. Kutunun üstündeki bilgiler seni yanıltmaz canım ona göre hareket et 😊😊