37 haftada doktorum suyumun azaldığını ama 40 haftaya kadar idare edicegini söylemişti normal doğum istiyorum 38. Haftada kontrole gittiğimde suyumun tamamen bittiğini öğrendim ve acil yatış verdi doktorum (hiç bi şekilde suyumun geldiğini anlamadım ) doktorum suyum tamamen bittiği için en ufak sıkıntıda acil sezeryana alıcağını söyledi 37. Haftada bebeğim 3.350 gramdı 38de ise 3.000 grama düşmüştü gelişimi gerilemiş suyu bitince neyse yatışım yapıldı akşam üstü saat 4te suni sancıya başladık yürüyüş ve squat ile destekliyorum sürekli çatı muayenesi istiyorum ama açılmam ilerlemiyor ne yazık ki sancımda yok gece 11 de doktorum başka bi doğuma geldi benide kontrol etti kendini yorma yat dinlen yarın güzel bi gün olsun falan dedi ama ben hala yürüyüşe hareketlere devam sürekli nst bağlanıyor max görülen sancı 32 stres oldum ister istemez Meryem ana otu falan var suda ona bakıyorum açılmış diyorum tamam açılmam oldu ebeden tekrar çatı muayenesi istiyorum ama hala 1 cm eşim ve annemi eve yolladım yarın çok yorulucaz gidin dinlenin diye kız kardeşim yanımda kalıyor gece boyu hiç uyuyamadım suni hala devam sürekli yükseltiyorlar ama asla hissetmiyorum neyse güç bela sabah oldu doktorum geldi yine çatı muayenesi yine aynı cevap 1 cm kuzum ne seni ne bebeği riske atmak istemiyorum hazırlan sezeryana giriyoruz dedi beni hem heyecan hem korku hem panik bastı ebelere yalvarıyorum nolur yarım saat bekleyelim eşim ve annem gelsin diye evim yarım saat uzak hastaneye. Olumlu cevap alamadım bebek için riskli olabilir bekleyemeyiz cevabını aldım hemen önlüğü giydim ameliyat haneye geçtik orda bana sorular soruyorlar ben hem ağlıyorum heycandan hemde beni bayıltın artık kalbim cıkıcak diye yalvarıyorum 9:20 de bayıldım 9:27de bebeğim doğmuş beni uyandırırken çok fazla karnıma bastırdılar gözlerimi acıyla açtım hemen kızımı sordum ailemin yanındaymış karnıma bastırmaya devam ediyorlar yalvarıyorum nolur yapmayın diye narkoz kafası ameliyathanedeki herkese küfür etmişim 🥴 odaya geçtim hala canım yanıyor eşim yanımda salya sümük ağlıyor üzülme geçicek çok güzel bi kızımız oldu falan ben direkt annemi istedim yanıma odada bağırıyorum anneeeeğğğ hakkını helal et hakkım ödenmez diye ksksjsjd 😂😂 kızım geldi Gül kokulum kucağıma aldım bütün ağrılarım geçti. (Odaya giren herkese küfür etmeye devam etmişim narkozlu atana kadar) sonra bütün hepsinden özür diledim ayaklanınca yanlarına gidip. Ayağa kalkma olayıda şöyle oldu bana kimse bişey demeden ben yatağımı oturur pozisyona getirdim o anda şekerim düştü elim ayağım titredi hemen çorba getirdiler annem yediriyor açlıktan kendimi kaybettim kaseyi elinden çekip kafama diktim sjsjsjs sonra hemşire geldi hadi yürüyelim dedi ayağa kalktım ne agrı ne baş dönmesi hiç bişey olmadı çok çok iyiydim herkes çok şaşırdı sonrasında kendi başıma yürüdüm sürekli ertesi sabah taburcu oldum kızım sarılık oldu eve geçtiğimiz gün hemen fark ettim sürekli emzirdim kontrole gittiğimizde atlatmıştı. Suan 19 günlük göbeği 16. Gün düştü çok uzun oldu kusura bakmayın erkeklerin askerlik anısı kadınların doğum anısı bitmez derler ya öyle oldu. Deva Gül kızımın doğum hikayesi de böyle teyzeleri benim kızım fazla huysuz umarım sizin bebekler çok uysal olur Allah herkese kolay doğum nasip etsin 🤍