mink0307 İyi günler kızlar ben bebeğime el yapımı battaniye almak istiyorum acaba güvenilir sayfa bilem veya aramızda satan var mı büyük oğlumun var o ona hatıra olarak kalıcak inşallah bunuda kendine hatıra kalsın iatiyorum
mervesglm mink0307 el yapımı battaniye yaz internette trendyoldan aldığın her ürünün geri iade garantisi mevcut. 150den başlıyor fiyatları.
MucizemmBenimm mink0307 ben değil ama annem satıyor canım görsellerini atayım buraya bi bak istersen. Instgram adresimde busrayaraydın burdan yazabilirsin beğenirsen 👍🏻
mervesglm mink0307 ben puseti bebek arabası ile birlikte takım olarak aldım ve daha içine koyup kullanmak nasip olmadı. O fermuarlı kucakta taşınandan bahsediyorsan penye ipten kendim ördüm. Onada puset diyorlar galiba.
mink0307 mervesglm yok bebek arabası ile takım oluyor ya ben bebek arabası değil sadece puset alıcam kucakta talikandan bende ördüm hem hazır var abisinden kalma hemde ördün
MucizemmBenimm Bu tarz modeller var bakabilirsin canım dediğim gibi düşünürsen ınstgramdan yazabilirsin 🌺
MucizemmBenimm mink0307 teşekkür ederim örgüsü gerçekten muntazam.. 400 tl fiyatı ama burdan bilgi vermek doğru mu bilmiyorum 🙈