Zeynephafsa Nazlierdemir ben de 39+1 im. Merdiven in çık yapıyorum. Hurma yiyorum günde 5 tane. Bir saat yürüyüş yapıyorum. Başka neler yapmam lazım açılmayı sağlamak için
Zeynephafsa Nazlierdemir dün tüm odaları diz üstü çömelerek gırgırladim. Her yolu denemeye başladım artık🙈
kubraktas Nazlierdemir kızlar benim size başka bi sorum var sizde aşırı baskı hissediyor musunuz? Sanki her an bir şey çıkacak gibi
Zeynephafsa kubraktas ara ara oluyor ben de. Bu sanırım kasılma oluyormuş bebek toplanıp aşağıya baskı yapıyor sanki
Nazlierdemir kubraktas evet bazen çok baskı oluyor doğum pozisyonu almış ama kanala girmedi sanırım karnım aşağı inmedi
Rabiagokturk Nazlierdemir kaç haftalıksın canım benim devara ara baskı oluyo başı aşağıda ama daha girmedi doğum kanalına biz 37+3 teyiz
Edaa2021 Rabiagokturk merak etme canım benim de 38+1 de bir supriz yapip kanala döndü bazen belli olmuyor 38 e kadar
Ayse_35 Nazlierdemir her gün sıcak duş, hurma yiyorum, bazen yürüyorum. Merdiven inip çıkma planlıyordum ama yapamıyorum yorgun hissediyorum sürekli, iki haftadır uzanmak uyumak istiyorum, yarın 38 hafta bitecek. Çarşamba nst gireceğim.
Serrammm Bende 38 haftadayım hergün hurma yiyorum Squat yapıyorum 1 saat yürüyüş ve 5 kat merdiven çıkma yapıyorum hala sonuç alamadım devam 😊
alpereninannesiii Yürüyüş yapıyorum, Squat, hurma, merdiven inip çıkıyorum, bir kaç gündür sıcak suyla duş alıyorum, kurbağa yürüyüşü yapıyorum bazen ama o da canımı acıtıyor fazla yapamıyorum 🙄
Edaa2021 Bende yürüyüş yapıyorum elimden geldiğince çok yürümeye çalışıyorum, ara ara merdiven çıkıp iniyorum, hurma yemeye çalışıyorum. Pilates topuyla doğuma hazırlık eğitimlerini yapmaya çalışıyorum. İki üç günde bir has zeytinyağı ile perine masajı yapmaya çalışıyorum. 39+1 giriyoruz inşallah yarından itibaren, bakalım sancıları bekliyoruz kismetse 😌