fatmanurr41 Kızlar özel de detaylı utrasona girdiniz mi? 22. Haftamda gireceğim Fiyatları nasıl ve bebiş nasıl görünüyo çok merak ediyorum😍
Pyrz_07 fatmanurr41 dün girdim 21 haftalıkken bebeğinizin ayaklarını ellerini yüzünü net görüyorsunuz çok güzel bişe
Gorkemm fatmanurr41 bütün her şeyine bakıyorlar bebeği net görüyorsunuz baya da uzun sürüyor biz 700 vermiştik bu yılın başında
makbule17 fatmanurr41 perşembe günü girdim 20 haftalıkken baya inceledi doktor renkli resminide verdi şükür herşey güzel gidiyor sıkıntı çıkmadı bizde
Gorkeminannesi fatmanurr41 ben de medical parkta 6 nisana randevu buldum kismetse gitcez bakalim 22+6 olcam o gün merak ediyorum kızımı 🥰
naznhrb Bende hafta içi gitçem 500 lira fiyat inşallah herşeyi yolundadır ikili taramada düşük risk çıktı ama 3 lü tarama istemedi detaylıdan sonra bakarız dedi Allahım bütün bebek bekleyenlerin sağlıkla doğsunlar inşallah
Elif1666 Bursa’da özel bir hastaneye gidiyorum fiyatını 323 tl dediler 6 nisanda gireceğim insaALLAH 😊
fosforlukalem fatmanurr41 fiyat hatırlıyorum ama muhteşem bişey. Gittiğim doktorda renkli ultrason vardı. Son haftasına kadar her gidişimizde gösterirdi çok şanslıydık 😊