OzgeSyr_ eğer devlette doğum yapacaksan eşimden başka kimse yok dersen tek kişilik oda verirler eşin kalabilir. Özel hastanelerde öyle bir sorun yok diye biliyorum. Bende 3 kişi birden kaldı özel hastanede ama eşim ilgilendi hep benimle ve seni gereceklerini düşünüyorsan kesinlikle müsade etme başkalarının kalmalarına. 18 günlük lohusayım bende ve benim doğumdan sonra ilk 5 günüm zehir oldu annem yüzünden. 5 günün 3 günü ağladım. Sütün yok o çocuk doyar mı o kadar sütten baskısı sadece gerilmenin bir tanesiydi. Süt gelmez korkusunu asla düşünme o kadar baskıya rağmen inat ettim çoğalttım sütümü. Doğumdan sonra sütün az gelmesi normal sayılıyor. Sütüm yok diye stres yapma. Mama alman gerekirse bebelac almanı öneririm. Çocuğu şişirmiyor. Yinede araştır tabiki. Eve geldiğinde duşun altına girip göğüslerini omuzlarından aşağı masaj yaparak her banyoda ovala süt kanalların açılsın. Ben dalin şampuanla yapıyorum. 36 haftalıkken girdim sezeryana hiç sütüm yoktu ve 5.gün 30 35 cc çıkaracak kadar çoğalttım. Şimdi dut kurusunu komposto yapıyorum, rezene çayı içiyorum destekliyorum. En güzel süt arttırma yöntemi emzirmek ama unutma. Kimseyi kafaya takma. Moralini bozanı başından gönder. Bir söyledin bisürü yazdım kusura bakma 🤗 bende sütüm olmaz kaygısı yaşadığım için söylüyorum.