Ryry Kızlar nişanım geldi ama ne sancı ne su hiçbir şey yok 🙈 Beklemedeyim , dualarınıza ihtiyacım var 38+2 miniğim bu kadar dayanabiliyor galiba 😇🤗
Secil0127 Ryry Ay en güzel sağ salim alın kucağınıza 🤗 ben de 38+2 deyim ara ara adet sancısı gibi sancım oluyor ama ne nişan var ne su 😂
Ryry Pinaray0309 benden gelen yapışkanlı pıhtı gibi bişeydi biraz sarı akıntı biraz kanlı akıntı ama yapışkan kıvamı
Ryry 12345-3 öyle zaten 🤗 en ufak şeyde o kadar evham yapıp şimdi o kadar sakin ve sessizleştim ki anlatamam 🙈 Doktorumla görüştüm ağrı sancı su ve sızıntı bişey olursa mutlaka haber ver dedi ama tık yok 😄
12345-3 Ryry Evetya bense öyle allah sakinlik veriyor heralde demekki böyle durumlarda 😁 bugünde gördüm köyü kahverengi sabah ama agrım falan sanci yok
Ryry Secil0127 bende de myle başlanıştı ilk bel ağrısı kasık krampları şimdi hepsi kesildii eee noldu şimdi diyorum 😄
1minik_mucizem Bende 39+2 oldum 2 gündür aşırı sancım var belim ve bacaklarm çok ağrıyor doğum sancısı mıdır acaba
Ryry 1minik_mucizem Vallahi su sızıntısı nişan bişey varmı ? Varsa doktorunuzla görüşseniz sonuçta hafta olarak gayet mümkün
1minik_mucizem Ryry dün gittim suyunda biraz azalma var ama bi sıkıntı yok dedi beklicez sancılarını takip et 5 dk da 1 gelince gel dedi
Ryry Secil0127 resmen böyle bi kuzuların sessizliği çöktü 😄 korktum mu çok mu heyecanlandım bilemedim ama o telaşlı halim bi anda duruldu 😄
Minikbirkalpp Benimde cuma günü geldi nişanım 37+5 ama hala gelen giden yok sancımda yok öyle arada sırada karnımda kasılma oluyor okadar
Minikbirkalpp Ryry valaha canım perşembe günü çatı muayenesi oldum ogün lekelenmem oldu cuma nişan dedikleri yapışkan sıvı geldi şuan hala sancım yok