Kararsiz_anne Park yatak almaya karar verdik ama bu sefer hangisini alacağımıza karar veremedik😅 Bu ürünlerin hangisini tercih ettiniz hanımlar?
bilginsmomm Kararsiz_anne yoyko aldım ben anne yanı olarak yatağa da sabitleniyor (gece uyandığımda kalkmadan ilgilenmek için ) hem sallanıyor hem cepleri kullanışlı hem alt değiştirme aparatı var hem de kumaşı ve malzemesi çok kaliteli 👍🏻👍🏻
_aren Kararsiz_anne elele bonte 5 in 1 alıcam anne yanı olmuyor ama ben zaten o şekilde istemediğim için set olarak bunu çok beğendim.
Kararsiz_anne GazeRock anne yanı oluyor mu o beşik tercihim özellikle anne yanı olması çünkü gece kalkıp beşikten bebeği almaya üşeniyorum😅
GazeRock Kararsiz_anne Anne yanı olmuyor, benim yatağımın yüksekliği fazla o yüzden her türlü denk gelmeyecekti,anne yanı olanları incelediğimde indirme kaldırma mekanizmaları pratik gelmedi uykuyla uğraşamayacağımı düşündüm aparatıyla🙈
Esrergc Kararsiz_anne Anne yanı pek tavsiye edilmedigi için tercihim bu yönde oldu anne yanı kullanan arkadaslarımda çok gerekli olmadıgını soyledı erinmeyin erinmeyin bebişlerimiz için 2 3 saate bir mecbur kalkacagız
Kararsiz_anne Esrergc 😅🙈 doğru söylüyorsunuz. Neden önerilmediğini sorabilir miyim ilk kez duyuyorum.