Pyrz_07 mom1111 instagramda bisurumalzeme diye sayfa var orda bütün malzemelerini satıyorlar kendiniz boyayıp yapıştırıyorsunuz daha uyguna geliyor hazırlar 200 tl den aşağı yok
Yalova77 mom1111 instagramda şimdidesin sayfasına yaptırdım ben çok memnun kaldım😊 ikisine 375 gibi birşey ödedim
Ozge mom1111 evdeki malzemelerle kendim yaptım. Sadece isim ve altlık için lazer kesim yaptırdım o da 40 lira tuttu
DilaraArslan07 mom1111 Hep 280 300 falan canım am ben dolaptan yaptircam 220 ye birsuru var sadece kapı süsü 150 falan
seda00006 mom1111 instagramda irems_handcraft sayfasına yaptırdım avize kapı süsü yastık hepsi takım şeklinde çok memnun kaldım
Elifelbb mom1111 Ankara’da olanlar için ulusta uygun fiyata yapıyorlar hemde internette olanlardan daha güzel oluyor tam zevkınıze göre
Gnysrp mom1111 merhaba kapı süsümğ insgramda vilma kokulu taş hesabından yaptırdım takı süsü ve tulumu ise mucize minikler sayfası da yaptırdım ikiside gayet başarılıydı en ince ayrıntısına kadar sordular öyle yaptılar