Deletedmom001 Kızlar sizde böyle limonu tuzlayıp yediniz mi ya da canınız istiyor mu benim bu aralar istiyor ve az önce iki tanesini mideye gömdüm 😁 ama şuan midem yanıyor😔 geçer birazdan ama yine de canım istiyor yani napayım 🙊
Fatma27 Deletedmom001 haha aynı durumdayız daha yeni iki tane yedim durmadan sumak ekşisini yiyorum 😅 hiç bişey olmaz ye canım sağlıklı en azından ☺️
Hafizeipek Deletedmom001 ben de ilk 3 ay yedim dilim dilim kesip tuzlayip dizi izlerken yiyordum ve ilk 1.5 ay hamile olduğumu bilmeden yedim 🍋 canım limon🍋😂
Bahar54 Deletedmom001 limonu ilk.zamanlar cok canim cekiyordu. Ama fazla yemeyin kanamayi artiriyor gunde 1 tane yiyordum ben 😊
Deletedmom001 Bahar54 gerçekten mi hep baktım internetten felan hep yararlı yazıyordu bi zarını okumadım ama öğrendiğim iyi oldu 😅
Bahar54 Fatma27 soyle soyliyim. Bi yeriniz kesildiginde kanamaniz filan hemen durmaz. Eger gebeligin ilk haftalarindaysaniz lekelenme filan yasiyorsaniz az yemelisiniz. Artirir cunku :)
Deletedmom001 Bahar54 11 haftalığız çok şükür lekelenmem olmadı bi sıkıntı olmaz o zaman yemeye devam 🙊😂😂😂
Harunnisa Deletedmom001 cok yeme limon yemek bebege zararmis bende cok canim istiyordu istedikce bir dilim bir dilim yedim gun icinde fazla yeme yinede
snmatas Bende dilimleyip tuzlayıp yiyorum çok güzel oluyo ama herşeyin fazlası zarar tabi günde 1 tane yemelisin bence☺️
Deletedmom001 snmatas aslında şöyle hergün yemiyorum canım istiyor ama arada bir yiyorum ama yediğim zaman da iki tane 😁
Ozanin_annesi Valla kabugunu soyup tuzlayip elma gibi isira isira yedim. Gunde uc dort oluyordu. Artik kiziyordu esim ailem filan gizli gizli yiyirdum. Cok sukur bebege de bana da zarari olmadi. Ama cok tuz kullanmakta cok yemekte iyi degil tabi.
EMFE Deletedmom001 limon tansiyonu düşürme özelliği var . Ama sonuçta kendi bünyeni en iyi sen bilirsin.bende aşırı turşu suyu ama tuzun ödem yapma sıkıntısı var diye çok az az tuketiyorum.
Caglasmsk Valla bende tuzlayp yedim ama günde 1 tane en fazla. Her gün yemiyodum tabi ama. Asiriya kacma yinede nolur nolmaz canim ama cok guzel ilk zamanlar eksiye aseriyodum valla nasil iyi oluyodu. Hatta smdide canim istedi gidiym bitane yiyim bari😁😁😁
Deletedmom001 Caglasmsk 😂😂😂 yazılanları okuyunca benim de canım çekti tekrardan ama bugünlük kotasını doldurduk 😁
HasretEmre Bi susar mısınız kız burda tuz limonlayıp yemeye gidiyor 😂😂😂 ne güzel zar zor da olsa unutmuştum 😋