sudamlasi Bahar22Bahar hamilelik lekesi daha farklı oluyo canım saçla silmek mi😂inanma nasılsa doğumdan bi süre sonra geçcek senin ki yanmış olabilir
sudamlasi busra1361 limon yazmış birisi limon sürsek kurutur mu ki esmer olsaydım takmazdım bile ama beyaz tenliyim sırıtıyo😓
bejanne00 sudamlasi Benim vucudumda yaralar çıkıyordu doktoruma limon sürsem geçer mi dediğimde kurutur daha cok kaşınır sakin deneme bebe yağı ile nemlendir demişti
Sukranerolkaradag bejanne00 Ter kokusu için antipersperant roll on kullanabilirsin benim çok fazla ter kokusu sorunum var duştan sonra kullanıyorum çok memnunum. Ama kremi sürdüğümde uzun süre ter kokusu almadığımı fark etmiştim.
bejanne00 Sukranerolkaradag Hamilelikte sakincasi yok mu? Ya benimde aşırı sorunum var. Evde klima calisiyor ama günde 2 kere tişört değiştiriyorum cok tiksiniyorum kendimden
bejanne00 Hafizeipek Benim kanımda asit var ama gebelik kolestazi geçiriyorum. Sirkede de asit var ya o bana yaramayabilir 😢
bejanne00 busra1361 Karbonat deneyen arkadaşlar cok varmış canim yarın bende onu denicem. Limon karbonat su. Merhem kıvamında suruyormussun
Sukranerolkaradag bejanne00 Ben kullanmayı bırakmadım yoksa duramazdım günde bir kaç kez duş almam gerekecekti.
Puddingin bejanne00 cok kilo almadım ama sanki cok kilo almişım gibi deri ust uste gelir de cizgi oluşur ya oyle bişey. Pişik mi oldu acaba😒
Ozgeuzun 35+4 haftalığız benim de karardı normalde lazerli koltukaltim bembeyazdı fark ettiğim gibi sinoz beyazlatıcı krem sipariş ettim bi kaç gündür onu kullanıyorum düzenli kullanımda etkisini gösterirmiş ama ise yarıyor gibi. Bitkiseliz hamilelik ve emzirme döneminde kullanilabiliyormiş