Nurcanyks Kizalar 24haftalik hamileyim toplamda 11kilo aldım sizce çok mu fazl kilo almışım siz kaç haftaliksiniz peki kaç kilo aldınız ? 🤔😕😔
iremss Nurcanyks fazlalığı kişiye göre değişir yani zayıf veya normal kiloda gebe kaldıysanz normal ama kilolu gebe kaldıysanz fazla Ben kilolu gebe kaldım 24+6 oldu 6 kilo almışm ilk gebeliğimde daha azdı bu dönemler mesela kontrollü olmam lazm
linamom Nurcanyks bebeğe kilo yapan şeyler yiyince siz fazla almıyorsunuz bunu geç farkettim ☺️ Yumurta Avakado ceviz kabak çekirdeği soda ıspanak vs doktor bunları önerdi
MerveeD Nurcanyks 32 haftalıgım 12 kilo almısım fazla dıyor herkes malum bu haftalarda sonra daha cok kılo alınıyor
iremugurluoglu Nurcanyks o haftamda bende o kadar belkide daha fazla almıstım vericez inşallah takılma kilonaa 💕
badeninannesiii Nurcanyks ben de 17. Haftamda 7 kilo aldığımı farkettim. 2 haftadır dikkat ediyorum 1 kilo vermişim. Düzensiz kilo aldığım icin bacaklarım çatladı malesef. Dikkat etmekte fayda var sanırım.
Yanne Nurcanyks bende 23 haftada 10 kilo almışım malesef.. bulantım çok olmasına rağmen. İlk aylarda makarna dışında bişey yiyemedim ordan aldım çoğunu zaten :/
anne_2 Nurcanyks 36+4 sadece 2 kilo aldım bebek 3kiloydu geçen hafta 🌸 ilk gebeliğimde öncesinde 5 hamilelik sırasında 12 toplam 17 kilo almıştım bunda öyle olmadı 🤷🏼♀️