Oyamira123 Haftadakız dedi doktorumuz küçük dahadeğişir deniyorkızım olsun istiyorum ama değişen var mı anneler sizde hiç?
Happymami Oyamira123 15.haftadan sonra değişmez bence bende 12 haftada kız olduğunu öğrendim 16 da tekrar baktık doktor %100 kız dedi Erkek olsa bile bu vakte kadar organının gelişmesi lazım
Melo11 Oyamira123 ben valla canım benim başıma geldi 15 haftalık kız 16 haftalık erkek dendi oğlum oldu ☺️
Deletedmom_7 Oyamira123 13. haftada erkek dediler şimdi 15 de bir daha gidiyorum bakalım değişecek mi ona göre yorumu güncelleyeceğim yarın kontrolüm 😊
Cananyildiz Happymami ay banada 13. Haftada aynısını söyledi sevindim sonradan arada bir çubuk gibi birsey gördüm bide vajina dudağı büyük gibi yumurtalık ta olabilir emin olamadim dedi karışık suan bizim 😂😂
Oyamira123 Melo11 bende emin değilim hiç hep belirtilerim erkek yönündeydi şaşırdım buna daçok sevindim ama hâlâ daha erkek gibi hissediyorum bidaki kontrolümü bekliyorum baklm
12_ze Ben emin olmak için 20. Haftayı bekledim canım genelde 20 haftadan sonra değişmez derler 20 hafta öncesi küçük olduğu için doktoklar pek anlayamıyor