seon90 Mahizerkasumova18 kuzenim senin gibiydi doktoru ya suni sancıyla olucak yada sezeryanla olucak dedi.kuzenim sezeryanı tercih etti.arkadasım iki çocuğunuda 40+5 te kendi sancısıyla doğurdu açılması falanda yoktu öncesinde.
Melo11 Mahizerkasumova18 oğlumu tam 4 0 haftada suni sandı ile doğum yaptım ☺️ Ama bence az daha beklesek kendi sancım da gelecekti tabi doktor riske atmak istemedi o zaman ☺️
Mahizerkasumova18 Melo11 evet allah anali babali buyutsun insallah suni sancida cok acitiyormu ay cok korkuyorum agri falan cokmu oluyo Melo11
Sevda3458 Mahizerkasumova18 bende salı ya suni alıcam açılmama bakılcak herhangi bir ağrım Sancim gelmedi nişanda gelmedi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin kolay sağlıkla geçsin doğumlarımız 🤲🥰🌷🌺🧿
Melo11 Mahizerkasumova18 benim çok çok güzel bir doğumum geçti ben abartılan kadar bir şey olduğunu düşünmüyorum güzel açılma olursa güzel ilerliyor bence ☺️
Mahizerkasumova18 Sevda3458 insallah canm❤️🥰 napalim bebeyimize kavusmak icin bir daha bekleyelim yarinmi gidicen dokdora
Sevda3458 Mahizerkasumova18 salı günü canım çok.erken sabah 8.30da hastanede olucam suni verilcek inşallah kolay olur doğumlarımız 🤲🤲🥰🥰🥰🤲🤲🤲
Mahizerkasumova18 Ssmom 40hafdama gecdim pazar gunu dokdor dediki 27sne kadar sancin falan olmasa 28i hastaneye gel bizde gitdik testt falan gotruduler bakalim 3gun icinde sancim falan olucakmi🙄
hunilimom dilara_cinar99 biseyler yiyip gidin ben tatlı yemiştim meyve suyu içmiştim hemşire al dedi eşime öyle yedim
Mahizerkasumova18 Ssmom hayr kendim doğum yapamazmisim basdan soylemisdi kendin doğuracaksin simdide amelyat onerdi