handeozt8 Huser cinsiyetimiz belli de bize parti yapacağımızı duyunca ben cuma günü söyleyim garanti olsun dedi
Huser handeozt8 Benim bugün 10:30da randevum var 15+1deyim bende parti yapıcam akşama gösterirse ondan sordum 🤩😂
handeozt8 Huser ben de yapabilirsem tabiii foroğrafçıya sordum şemsiye açıp öğreneceğiz 4 5 fotoğraf 30 sn kısa video ya 1200 tl istedi şaka gibi
Rugeyyerdem bırda durayım da bende 2 hafta sonra 14 haftalık olunca atayım size bıze de tahmınde bulunun bakalm benm ikiz bebek 🥰 hepımız saglıkla kucagımıza alalım inşallah 🤲🏻
handeozt8 Rugeyyerdem ben hiç anlamam canım valla anlayan yazsın kız bekliyordum galiba erkek zaten bütün belirtim kızdı fiziksel anlamda 🙄🤔 düşün o kadar anlamıyorum 😂
Aysekalkan Rugeyyerdem 😂🤭ozaman kavgaya gerek yok bir kız bir erkek tutmazsa birini tutturamadı deriz🤭
handeozt8 Huser aynen değmez yani napıcam bilmiyorum diğer biri fotoğraf karesi başı 80 tl istedi videoya 300 sanki düğün için dış çekim istedik stüdyoda çekecek bu kadar ne bileyim
handeozt8 Huser evde balon patlatma olayı da yapamam ilçede yaşıyoruz tayinden dolayı kimse yok parti yapacağım ancak stüdyoda olabilir ki değişik bişey olsun istedik balondan ziyade
Huser handeozt8 Bu diğerine göre daha iyi fiyat vermiş fotoğraf ücretlerinden biraz pazarlık yaparsanız mesela 4 fotoğraf artı video 500tl olsun diye belki tamam derler ☺️
handeozt8 Sahrabeyza aa bak benim ultrasonda hep sağdan bakılıyor erkek diyor burdaki herkes ve erken belli oldu benim cinsiyet bence de erkek galiba bu teori var