_bebegimibekliyorum_ kızlar 6 haftalık olduk ama bende tık belirti yok ne koku alma ne mide bulantısı 😅 hamile değilken nasılsam öyle hissediyorum kendimi bu normal mi? benim gibi olan var mı?
Ceycey22 _bebegimibekliyorum_ ben 9+3 oldum hiç bir belirti yaşamadım bu zaman kadar 😅 doktoruma sordum olabilir herkes öyle hamilelik geçirecek diye birşey yok kişiye özgü birşey dedi
Mom545441 Kbraberk valla benim de öyle başka belirti yok sancıda azalda arada gelip geçiyor anlık göğüs hassasiyeti var 🥰 inşallah rahat geçer🙏🏻
seon90 _bebegimibekliyorum_ oğluma hamileyken çok rahattım kusmam olmadı halsizliğim olmadı acayip hareketliydğm.ama şuan kızıma hamileyim berbat durumdayım😂
Selljyy _bebegimibekliyorum_ inan ki benimde aynı. Sadece çok az gögüslerde hassasiyet ve biraz bel ağrısı var o kadar. Buna şükür diyelim dimi 🤍✨
Neziya12 _bebegimibekliyorum_ ne güzel işte boş ver hissetme daha iyi mide bulantısı falan çok zor geçer cnm ilk hamilelikse bazen öyle olur ben ikinciye hamileyim 11 haftalık yerimden kalacak halim yok mide bulantısından dolayı
Kbraberk Mom545441 galıba benım mıde bulantım da olcak mıdem bi tuhaf cunku birde uyku basıyo bu saattlerde 🥰
Cananyildiz _bebegimibekliyorum_ 8den sonra başladı bende canım sevinmistim hep öyle gidecek sanıyodum 😂
yagmurrrra _bebegimibekliyorum_ valla şanslısınız keşke benimde olmasa 6. Haftada başlamıştı🤢 dua edinki olmasın☺️
Eda272780 _bebegimibekliyorum_ kasik ağrısı vs oluyormu sizde bende de hiç bunaltı vs yok korkuyorum böyle olunca bir sorun mu var die yarın kalp atışını duymaya gideceğim inşallah 🤲
_bebegimibekliyorum_ Eda272780 kasık ağrılarım 5. haftaya kadar oldu geçti çok nadir stres falan yaprsam geliyor. inşallah sağlıkla kalp atışlarını duyarsın canım, dua et bizde duyalım nisanın ilk haftası randevum kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum🥰
Eda272780 _bebegimibekliyorum_ benimde yarın ☺️ geçen hafta pazartesi keseyi gördüm bu haftada kalp atışı için gideceğim 🤲 Rabbim sağ Salim kavuştursun bizi inşallah cnm benmde 4+4 iken kasik ağrım oldu iki gün şuan geçti