gamzeminaaa Kızlar bulaşık makinem Arçelik 5 programlı. Ancak şuan nefret ediyorum kendisinden . Her bulaşık kumlu gibi çıkar mı?her yerini yıkadım filtresi pervanesi herşeyini ama yok yani😫 ne yapmam gerek?
Htc7212 gamzeminaaa başka programda yıkamayı deneyin o da fayda etmiyorsa deterjan ile ilgili bir sorun vardır
benimmdunyamm gamzeminaaa benimde Arçelik 5 program öyle bir sorun yok canım servis çağır tuz ve ilacını da değiştir
Fenciz Tuz ve parlatıcı eksikse ondan da yapabilir benimki bi ara kirli yikiyodu Hele tuz koydum tertemiz çıkıyor şimdi
ElifT816 Ben de aynısını kullanıyorum. Filtreyi fırça ile güzelce temizledim. Makinenin parlatıcısını da fulledim. Sonra düzeldi.
ElifT816 Birde bulaşık makinesi temizleyicisi diye birşey var. İçine atıp boşken çalıştırıyorsun. Onu da deneyebilirsin.
Asilem1 gamzeminaaa Ya benimki de öyle nefret ettim daha 7 ay oldu alalı bir saate atıyordum önceden şimdi 2 aaat 15 dklık program var ona atıyorum yine kötü yıkıyor bardaklar hep bulanık lekeli iki gündür elimde yıkıyorum valla sinirden
melekimserra gamzeminaaa benim boşh malesef evlendim evleneli çekiyorum devamlı servis geliyor ama hiç fayda etmiyor
Nevruzece Tuz ayarını yükseltilmesi gerek benimde Altus ve sular aşııırrı kireçli bulaşık gibi çıkıyor geldi yükseltii ve fairi kullan finish kötü dedi