Yumaklar Ahmetasafmomms canım başkentte önerebileceğin doktor ismi varmı fiyatlar nasıl?13 haftadan sonra kabul edermi?
Merveeeee ZeynepTrk Canım ne zaman yaptırdın 3000 ödemedik biz 5.500 ödedik acaba fiyat mi arttı.cuma günü ödedim daha yeni.
Denizz Merveeeee Sincan koru hastanesinde fiyatlar böyle fiyatlar artmış Ağustosta sanırım başlangıç paketi 3400 olmış 16 haftadan sonra 3000 yeni anlaştık biz öyle dediler
Denizz Aysegulserdar Merhaba canım bende 15+4teyim 12 cadde Buğra Coşkuna gidiyorum 16 haftadan sonra Hüseyin Hocayla anlaştık sende mi ona gidiyorsun ☺
Aysegulserdar Denizz merhaba canım bizim bütün aile Hüseyin hocada Doğum yaptı biz ondan çok memnunuz herşeyi detaylı birşekilde anlatıyor çok ilgililer ☺
seymos Denizz Nafiz körfez den memnun musunuz doğumu da mı orda yapacaksınız doğumu doktorunuz mu yaptırıyor?
HilalUsta ZeynepTrk sincan koru sadece doğum parası olarak mı 3000küsür alıyor az önce arafımda bizde doğum paketi içeriği yok dedi gebeliğin başından itibaren 3bin yarısından itibaren 3500dedi
ZeynepTrk HilalUsta 8 muayene+doğum+1 gece yatış 3000 tl ama yanlış hatırlamıyosam 20. Haftamda başlamıştım
RumeysaGen HilalUsta 2 ay dan önce zor sıra alırsın Canım ilkrandevu sıkıntı sonra hastaneden alıyorsun randevuyu zaten bende ilk hamile olduğumu öğrenince hemen randevu aldım 1 buçuk ay sonrasına verdi osüreçte devlet hastanesine gittim oturduğum yerde ki .
Asia HilalUsta koru hastanesinin gecmisi temiz degil madur ettigi cok bebek ve anne var internetten bakabilirsiniz. Tesekkurler yine de😊
HilalUsta Asia çukurambar koruda öyle birşey yok bizzet akrabamızın hastane diyebilirim bana sorarsanız siz niye oraya gitmiyorsunuz diye biraz bizi aşıyor kimseyede ağız eğmeye gerek yok
Ebi Sevgiarslan ben bi defa gittim ama bidaha randevu alamadım 182de kaydı görünmedi nasıl oluyo anlamıyorum
Seymaanne Sevgiarslan ya orda Dr muayene ediyor mu 12. Haftadayım bende soruyu soran arkadaşla aynı sıkıntıdayım ne resim var ne kalp atışını duydum çok üzülüyorum. Bugüne kadar etkine gittim ama beni hep asistan muayene etti hiç dala konuşmadım görmedim .