goncacan Son 2 ay kac kilo aldınız denildiği gibi son 2 ayda 10 kilo alan falan var mi ? Yoksa son aylarda kilo alımı duruyor mu ?
OktayMeltemSahin goncacan bence duruyor ben toplam hamileliğimde 7 kilo aldım son ayımdayım geçen hafta gittiğimde bir kiloya yakın kilo vermişim
Fulyag goncacan muhtemelen kilo alımı yavaşlar benim 1,5 ayım kaldı 2 lokma birşey yiyeyim tıkanıyorum hele akşam çok az yiyebiliyorum
essrasr goncacan son ayımda sadece bir kilo aldm oda bebek aldı ben almadm hiç yalan son ayda kilo alıyorsn dyenler yada herkes için geçerli değil🙄
eyloshh97 OktayMeltemSahin bnmde son 2 ayim kaldi ama kilo alimim hizlandi sanki cok az yememe ragmen 3 haftada 1 kilo aldim ve gittikcede aliyorum 47 kilodan 62 kilo oldum bakalim son 1 ay durucakmi kilo alimim
Bahar54 Son aylarda bebek kilo aliyor genelde annede kilo alimi duruyormus. Bende de kilo alimi durdu normalde her ay 2 ser kilo aliyordum.
Canparcam goncacan bende 27 haftadayım 9 kilo aldım normal yiyorum nasıl bu kadar. Çok alıyorum millet hiç almıyo ?
goncacan Canparcam valla bende anlayamadm tatliyi falan biraz abarttigim icin aldm muhtemelen ama resmen yardiriyorum 😥
OktayMeltemSahin eyloshh97 baya almışsınız ama zayıflar daha fazla alıyorlarmış ben 63 le kaldım hamile 70 oldum şimdide son ayım bir kilo verdim 🤷♀️ Her bünyede farklı demekki