Aydnmary Merhaba ya çok kararsızım doğumuma az kaldı kullananlar bilir diye yazıyorum bana tavsiyede bulunur musunuz hangisini almalıyım ilk hamileliğim bilmiyorum ne alacağımı şimdiden teşekkürler 🙏🏻
Deletedmom_7 Aydnmary benim göğüslerim gebelikte çok fazla büyüdü. Bu yüzden ben emzirme atleti almayı tercih ediyorum Tabii tercih senin dilersen ikisini de alabilirsin
Turkaninalli Aydnmary Bende emzirme sütyeni aldım ama görüyorum ki emzirme atleti kullananlarda var o yüzden bir tane de emzirme atleti alacam 🙈
Demirssmomm Aydnmary emzirme sütyenlerinin önü küçük geliyor malesef, toparlayıcı tarzında kullanıyorum. Üşütmemek için mutlaka atlet al diyor arkadaşlarım bakıcam bende daha 2 ay var
FSCMK Aydnmary Emzirme atleti derim aşırı rahat 1,5 yıl giydim ama sütyenine aynı şeyi söylemiycem beğenmemiştim onu
Nurselin_12 Aydnmary aslnda hiç birine gerk yok ben ilk doğum da ikisini de aldm sor kaç kere giydm sayılı
Sgnn Aydnmary ikisindende aldım. Hava ısınacağı için evde atleti pijama olarak giyerim diye düşündüm dışarıda da sütyeni
Nazlimom Aydnmary ikisinide aldim atlet beli sarsın diye alıolar hem ben yazlı kışlı atlet giyiyorum o rahat olur die aldim
Yaprakdokumuseverrr Aydnmary Hiçbiri 😅 almadım kullanmadımda. Sporcu atletleri süper bi kurtarıcı hemde fiyat olarak çok daha uygun.