Bayanminyon07 Arkadaşlar 10 haftalık hamileyim az önce mutfakta iş yaparken üst rafa uzanirken çok gerdim sanırım kendimi karnımın alt tarafnda şuan ağrı var biraz bişey olur mu? telaş yaptım😞😞bazen istemizce uykuda ve sabah ilk kalkınca da vücudumu geriyorum bebeğe zarari varmıdır bişey olur mu çok korkuyorum.. 😞😞
Yenianneyimmm Bayanminyon07 bende bazen dengesiz hareketler yapıyorum sonrada kendime çok kızıyorum benim balkon kapısı zor açılıyor mesela bazen unutup kapıya kalçamı vurarak açıyorum dikkat etmemiz lazım
Harunnisa Bayanminyon07 bende geriniyorum ama gobek kısmını germemeye calisiyorum bacaklarimi geriyorum mesela dikkat etmek lazim bir yere yardimsiz sandalyesiz uzanmayin allah korsun insallah bisey olmaz ama dikkat etmek lazim
cinderella Bayanminyon07 inşallah bişey yoktur ama böyle uzun yerlere uzanmamaya çalış çok tehlikeli ben 38 oldum hala korkarım beni çok uyardılar bu konuyla ilgili aman dikkat et
Bayanminyon07 Yenianneyimmm inşallah bişey yoktur gerçekten dediğin gibi ilk hamileliğim bazen unutuyorum inan ki nasıl iş yaptığımı sonra böyle üzülüyorum kendime çok kızıyorum
Bayanminyon07 Harunnisa aslında çok dikkat ederim ama bazen çıkıyor aklımdan ypmamam lazım aslında böyle olunca da telaş ypiyorum üzülüyorum inşallah bişey olmamistr hafif ağrım var 🙁
Yenianneyimmm Bayanminyon07 inşallah canım bende meraktan ölcem iyi olduğunu düşünüyorum ama bakalım 2 gün sonraya randevum var gün geçmiyor ya saat sayıyorum resmen 😊
Harunnisa Bayanminyon07 insallah birsey olmamistor bu kadar ufak seylerden birsey olacagini sanmiyorum
Bayanminyon07 Yenianneyimmm sen ne kadarlık hamilesin canım bnde günleri sayıyorum doktor kontrolü için çok merak ediyorum iyi mi degilmi diye hep korku içimde günler de geçmiyor hiç