annecininbebeyi 30+4 haftalık hamileyim 4 gün önce günde 1-2 kere pıt şeklinde hareket etti son iki gündür hiç hareket hissetmiyorum çikolata yiyip soluma yatsam bile tepki yok kimi postlarda normal diye okudum ve şuan çok tedirginim acile gitmelimiyim ne yapayım
Esra___ annecininbebeyi bence gidin hiç tepki vermemesi normal değil sıkıntı yoktur muhtemelen ama içiniz rahat eder
Hulyarecep annecininbebeyi hiç haraket olmaması normal değil canım hemen git Bi baktır belki uyuyor da olabilir ama 2 gün uzun bir süre en azından için rahatlar 🙏
Hannah annecininbebeyi herşeyi denediğiniz halde en fazla 4 saat boyunca hareket etmediyse mutlaka gitmeniz lazım. Hareketlerinin azalması bile gitmek için sebep ama siz hiç hareket etmiyor diyorsunuz lütfen vakit kaybetmeyin.
Harunnisa annecininbebeyi bence dr git bekleme fazla hersey olabilirde birseyde olmayabilir burada kkmse bilemez
Rmeysa Ben de aynı şeyi yaşadım 4 günün sonunda acile gittim ultrason yaptılar bebeğim ayaklarının üzerinde aşağıda oturur şekilde kalmış o yüzden hareket edememiş eve gelince yere uzandım eşim ayaklarımdan hafif havaya kaldırdı ve salladı ondan sonra bebeğim direk oynamaya başladı 🤷♀️
annecininbebeyi Rmeysa hiç ağrınız göbeğinizde bi şekil değişikliği varmıydı ben aslında göbeğim değiştiği içinde tedirgin oldum üst taraf basık içe göçmüş alt taraf şiş şuanda piskolojik sanırım hafif regl gibi sancı geliyor gibi
Rmeysa annecininbebeyi onu hatırlamıyorum ama alt tarafımda acayip sancı olmuştu böyle alttan bıçak batar gibi ince sızı giriyordu. Bence hemen acile gidin ve içinizi rahatlatın. Doktor bana 4 gün beklediğim için çok kızmıştı 1 gün içinde hemen gelmen gerekiyordu demişti.
annecininbebeyi Rmeysa üç gündür aktifim hissetmemiş olabilirim dedim aslında ama bugün içime bi sıkıntı düştü çikolata yiyip yatıp oynayıp konuşup tepki alamayınca çok korkuyorum şuan inşallah iyidir acile gidiyorum hepiniz çok sağolun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
blackwhite annecininbebeyi hiç vermiyorsa sıkıntı vardır tekrar tatlı ye yan yat bekle oyna karnınla salla biraz yoksa git canım doktora ..
Diclemahmut annecininbebeyi bence git benimde böyleydi tam iki gün boyunca hic hareket etmedi doktora gitim şükür iyimis pozisyon degistirdigi icin hareket edemiyomus tam yerlesene kadar sende git icin rahat olsun herkeste ayni olmaya biliyo onlarda normalse sende de olacak degil Allah korusun
annecininbebeyi Gittim acile uzandım doktor ultrasonu koymadan bizimki fıtı fıtı vurmaya başladı 😂 şükür çok iyiymiş çok teşekkür ederim herkese🙏🏻🙏🏻
annecininbebeyi Hafizeipek sadece beni mi koca koca 4 insanı dikti vala hastaneye güzel oynadı valla 🙈😁