Mozcann Kızlar deneyimlerinize ihtiyacım var, doktora gitmeme 4 gün var. Kabızlık var, hemoroid başlangıcı var canım çok yanıyo karnım taş gibi oldu ne yapmam lazım?? 28.ci haftamdayım yardım lütfennn 🥺🥺🥺
Zehrakaramanoglu6554 Mozcann şuan aynı durumu yaşıyorum 26. Haftadayım özellikle sol tarafım taş durumda ve başlıklara bakıyordum ama yazan var mı diye siz yazmışsınız umarım bilen birileri çıkar
kadifemsii Mozcann doktorumun verdiği kan ilacı kabızlık önlüyordu eğer kullanıyorsanız ilaç doktorunuza söyleyin değiştirebiliyorsa değiştirsin. Doğal yöntem olarakta kendim kayısı suyu yapıyorum aşırı etkili oluyor bağırsakları anında çalıştırıyor şiddetle tavsiye ederim .
Hilaallkrkmz Mozcann yarım çay bardağı kayısı suyu gerisinde zeytinyağıyla doldurup için kabızlığa birebir geliyor sürekli bu durumu yaşayan biri olarak söylüyorum
Limonzeytin Mozcann Bol yürüyüş bol su içmek boL lifli gıda yemek bırde üzüm,kayısı,erik hoşafı tüketin kabızlk yaşamazsanz ıkınma zorlanma vs olmaz bağrsaklarnz rahat eder. Baharatlı yemeyin yağlı yemeyin geçmş olsn
Mozcann Çok teşekkür ederim en etkili yöntem kayısı sanırım, sabah ilk iş alıp denicem inşallah iyi gelir 😞😞😞
Meryem_kurkcu Canim bende cok yaşıyorum bo yuzden gunluk 3 kayisi ve ayagimi hic usutmuyorum birde gaz sancısı bastimi hemen ayagimin altina sicak su koyuyorum
Fztan Bende çok çekiyorum … magnezin calcine içiyorum bir de sürekli kayısı artı ara da duphalac hemoroid içinde anestol krem kullanıyorum
Mozcann Gebelik şekerim var kayısı yiyemiyorum korkudan şeker oranı yüksek diye, iyice sıkıştım kaldım ne yapacağımı bilmiyorum….
ikimelekannesi2224 Mozcann kayısı ceviz bol su yürüyüş ve zeytinyağlı yemekler ye ilaçlardan da olabiliyor ama lifli gıdaları bol tüket geçmiş olsun