Mervemh Hanımlar mantar ve idrar yolu enfeksiyonu oldum 16 haftalık olduk bugün. Eşimle cinsel birliktelik sonrası vajinam şişti ;( korkuyorum
Bukiiiiiiii Mervemh Bence acile gorun orda tahlil yapıyorlar ilac yazar sana daha fazla ilerlemeden fitil ve krem veriyorlar geçmiş olsun
DilaraArslan07 Mervemh Beklemeye gelmez kuzum o hemen görün ilerlemeden enfeksiyon bebeğe kadar gidiyor mazaallah dikkat et her ay baktır ben her ay test veriyorum
yesilkedi Mervemh sadece size değil eşinizede krem vermeleri gerekiyor erkekte olan enfeksiyonda size bulaşmış olabilir dokturum hem bana hem eşime verdi ve iyileştim çok şükür
Bukiiiiiiii Mervemh Canim iliskiye ara ver bence ve ilaçlarını kulln en kisa zamanda da doktora git henen panik yapma ara verirsen ilaclarinu da kullanirsan atlatırsın
Mervemh DilaraArslan07 daha bu hafta yeni gitmiştim doktora pzt tekrar gideyim inşallah birsey olmaz bebeğime
DilaraArslan07 Mervemh İnşallah kuzum dogumdada enfeksiyon sıkıntı oluyor normal doğum yasak oluyor bebiş çıkarken ona geçer diye doktorum demişti dikkat et diye biz ilişkiye bile girmiyoz valla korkudan ilk çocuk
Mervemh DilaraArslan07 hamileliğimin başından beri enfeksiyonla uğraşıyorum o kadar dikkat etmeme rağmen geçmedi bı turlu :( hamilelikte ne kadar rahatsızlık var ise yaşıyorum :((
DilaraArslan07 Mervemh Yaa deme öyle herkesin başına geliyor dikkat et temiz tut krem kullan ilişki yaşama geçer