Kebessack123 ben kendim gitmedim eltim gidiyodu o Dr bebeğin zamanı geçtiği halde gün verip durdu bebeğin içerde suyu azalmıştı bunu farketmedi doğumu normal doğum yapamazdı eltimin bacağında sorun var kemiği bizimkinden farklıymış sezeryan olması gerekiyormuş ama Dr normal doğum yaptırmaya çalıştı ve onu da yapamadı doğum sırasında diğer Dr Ertan bey yardıma gitti doğururken çocuğun kolu zedelenmisti ve ölü doğdu tekrar hamile kaldı yine aynı Dr a gitti burda ki salaklık eltimin çünkü kaynimda eltim de biraz saflar kimseyi dinlemediler bu sefer de bebeği son anda ölümden döndü tabiki bütün suçu Dr a bağlamamak lazım herşey Allah’tan ama hastada olan sorunları da Dr un bilmesi lazımdı biz şikayet edicektik ama dediğim gibi kaynım biraz saf olduğu için dr onla konuşup ikna etmiş ve ilk çocuğu öldükten sonra çocuğa down sendromu var diye iftira attı daha nasıl anlatsam bilmiyorum sadece netteki yorumları okusanız bile yeter eğer özel hastaneye para vericekseniz daha iyi bi Dr a gidin derim tercih sizin tabiki Allah herkesi iyi Dr larla karşılaştırsın