busey_42 Merve0004 ben 19. Haftada alacaktım olmaz dediler 20. Haftadan sonra bakılmaz dediler bende cumartesi günü gidecem 20+2 günlükken
busey_42 Yeeniannis42 peki birde sonuçlarını kendi doktoruna göster dedi mi onun bir acelesi varmıymış 1 ay sonra göstersek olurmuymuş
Yeeniannis42 busey_42 onu ben dedim raporları kendi doktoruma göstericem diye elime verdiler raporlarımı eğer ki orda gösterirsen ücrete yansır. takibin nerdeyse oraya göster sonuçlarını. Cd de çalışmadı bu arada hiç biseye bakamadim sinir oldum😊
Yeeniannis42 busey_42 yani ne zaman gösterirsen artık .Zaten jnsan merak ediyo ben 2 hafta sonraya kadın doğumdan randevu aldım mesela
Yeeniannis42 busey_42 yani 1 ay sonra da olur ama ondan merak ediyo ben 1 ay duramam sana kalmış bisey çokta geç kalma
busey_42 Yeeniannis42 iyide zaten raporda yazanların aynısını ayrıntılı ultrason çeken doktor söylemiyor mu
Yeeniannis42 busey_42 ewt teşhisi o koyuyo ama genede kadın doğum uzmani yani kendi doktorun da bakmasi gerekiyo
busey_42 Yeeniannis42 hm evet anladım canım bende malesef ilçede oturuyom hastane sıkıntı oluyor kadın doğum yok burada kendimi ona göre ayarlıyoruz artık bajalim ne zaman giderim kadın doguma
ilaydaelcinn_1 busey_42 haftanız erken daha, 23 sonuna kadar zamanınız var.. 400 lirayı 15 dakika için vermem şahsen :) 15 dakikada poz bile yakalayamaz size vermek için.. benimki 1 buçuk saat sürdü 700 tl verdim ama değdi 🌸
busey_42 ilaydaelcinn_1 teşekkürler canım 😊 ama kendimizi ona göre ayarlanmıştık keşke gitmeden önce sorsaydım buraya
Yeeniannis42 busey_42 Bnde ilçede oturuyorum seydisehir de burada kadın doğum var sen hangi ilcedesin
busey_42 Yeeniannis42 aaaa bende Bozkır’dayım. Seydişehire geliyorum kontrole Kubilay Çangaya ama diğerini giderim belki o fazla bişey konuşmuyor 🤔
busey_42 Yeeniannis42 ben şimdi başka doktora sonuçları göstereceğime Kızılayda ki doktora göstersem muayne ücretide alır değil mi
busey_42 Yeeniannis42 birde ultrason da bir sorun çıkmayınca acele etmeye gerek yok bende başka doktora göstermeye 🤔