2prensin_tekprensesiyim Güzel anneler tanışalım mıı? Ankara’da yaşayanlar nerde oturuyosunuz ve kaçıncı gebeliğiniz ? Yaşlar kaç??( Yenikent de oturuyorum 24 yaşındayım ilk gebeliğim ve oğluşum olacak Allahn izniyle de ) 🤲
Betusgani 2prensin_tekprensesiyim Merhabalar, hayırlı geceler 🌸 Ankara/Sincan oturuyorum, benimde ilk gebeliğim 17+6 olduk bugün, doktorumuz cücükcüğüm erkek olacağını söyledi ama ben detaylı ultrasonu bekliyorum 2 hafta sonra gireceğim 🥰
FHKK 2prensin_tekprensesiyim Merhaba canım bende Yenikentte oturuyorum 2. Gebelik Temmuzda doğacak adet tarihimde 29 Eylül 🙊🙈🙈
2prensin_tekprensesiyim Betusgani Merhaba canm hayrlı geceler benim 16 haftalıkken tahmin de bulunmuştu doktorum detaylı da kesinleştii hayrlı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah 🤲
Betusgani 2prensin_tekprensesiyim Amin İnsaAllah 🤲🏼 Bize de 15+5 de söyledi erkek diye ama hiç farketmez sağlıklı olsunlar da 🥰
Betusgani 2prensin_tekprensesiyim Doktorum Zahide Küçük, çukurambarda ki koru hastanesin de doğumları gerçekleştiriyor ☺️
Betusgani 2prensin_tekprensesiyim Evet özele gidiyorum maalesef buralardaki devlet hastanelerinde iyi doktor bulmak çok zor 😕
2prensin_tekprensesiyim Betusgani Gazi üniversitesi çok iyi canm özel bölümü de var normal bölümü de ama normal bölümü bile özel gibi bı muayenesi 45 dakika sürüyor baya detaylı
Betusgani 2prensin_tekprensesiyim doğum paketi aldık artık bir dahaki gebeliğim de Rabbim nasip ederse aklımda olsun, teşekkürler 😇
2prensin_tekprensesiyim Betusgani Rica ederim ne demek nekadar orda muayene flan doğum paketi ne giriyor içine
Betusgani 2prensin_tekprensesiyim detaylı ultrason ücreti hariç diğer muayene, testler, nst ve doğum içinde 13.500 ₺ 🥲
2prensin_tekprensesiyim Betusgani Sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah 🤲 evlatlarımızı
FHKK 2prensin_tekprensesiyim Bugün itibariyle 26 haftalık olduk canım oğlumda 4 temmuzda doğmuştu buda öyle olur gibi 😍 Yenikentin neresinde oturuyorsun 😌