Reyhan35 Kızlar doktorum artık 3 haftada 1 görüşelim dedi 30+6 dayız şu an artık nstye bağlıcaz geldiğinde dedi muayene dışında ekstra ücret alınıyor mu onun için bilginiz var mı
Sgnn Reyhan35 benim alınıyor muayene 500 ayda 2 kere gidince biri ücretli biri kontrol oluyor. Yani tek gidiş 250ye geliyor. nst her gidiş 100
eezgitturk Reyhan35 32.haftadan sonra nstye bağlanmaya başladım. Ve ücretsiz giriyorum özel hastane olmasına rağmen. Ücret ödenmesine şaşırdım 🤷♀️
Sara2712 Reyhan35 benimde memorial hastanesi NST 35 tl eğer muayene ücreti 400 tl vermişsem ama muayene ücreti vermeden NST ye girersem 65 tl ödüyorum
Reyhan35 eezgitturk ayy inşallah benimkide almaz zaten muayene 400 TL devlete de gitmek istemiyorum çok ilgisizler
Mlkysf Fiyatlar her yerde değişik ben 5 sene önce 10 tlye giriyordum nst ye yine çok zam gelmemiş yani 20 30 iyi 😀😀
ayshe54 Reyhan35 daha çarşamba günü nts bağlandım. Sakarya’da özel bir hastane de 5 TL. Ama diğer hastane mesela almıyor
Tgbergll ayshe54 Eveet 🥰 hangi doktora gidiyorsunuz ben Meryem hanıma gidiyorum gerçi artık son günlerimiz 38.haftadayız :)