Merveulas Kızlar merhaba, yumurtama zamanında değilken korunmasız ilişkiye girdim geçen hafta . Hamile kalmam nasılsa diye düşündüm ama şuanda göğsümde aşırı hassasiyet, göğüs uçlarında renk değişikliği kasıklarımda ağrı oluyor. Ama adetime daha 20 gün var.
yesilkedi Merveulas hamileyken benimde aynen öyle olmuştu test yaptım pozitif çıktı. tamamen korunma yöntemi değil yumurtlama döneminde olmamak.
Havi Merveulas Bir oğlum var üç yaşında. Bi kereden bir şey olmaz dedim ve şu an hamileyim yedi haftalık. Bi kereden çok şey olur 😅
Reyhan35 Merveulas bence yumurtlama dönemiyle alakalı bişey değil ya benim adetim bitti hemen ertesi günü hamile kaldım ve göğüs hassasiyeti falan olmuştu bendede şüphelendim adetim 1 gün geçti test yaptım hamileymişim şu an 30+6 dayız 🥰
Biyo_logg Merveulas yumurtlama dönemi dışında olmayacak diye bişey yokki sadece ihtimali zayıflatıyor 😉 spermler ayrıca vücutta 3-4 gün canlı kalabiliyor
Merveulas yesilkedi yani bunun yumurtlama dönemiyle alakası yokmudur? Ben hep ona bağlıyordum o yüzden biraz tereddütte kaldım
Umay_2507 Adet belirtisi de olabilir bizde hamile kalmam diye sürekli ilişkiye giriyorduk bi göğüs ağrısı baş ağrısı mide bulantısı kalp sıkışması adeti 7 gün geçtik kocam bi de diyor ki biz devam edelim belki günün daha gelmedi bi öğrendik ki ben gebeeeeğim😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Merveulas Umay_2507 sizinki iyi cesaretmiş gerçekten, ben yeni evliyim yani bir senedir, daha yeni 1 buçuk aydır falan korunmuyoruz. Yumurtlama dönemini takip ediyordum ben hep. Ya nasılsa olmaz şuan diye yumurtlama zamanının zayıf olduğu hafta ilişkiye girdik 10 gün önce şuan böyle belirtiler var çözemedim bende. Adet belirtisi desem 20 gün önceden böyle olduğumu hatırlamıyorum hiç
Kubradvc Umay_2507 benim şuan gecikmenin 8.günü cuma günü doktora gittiğimde ultrason ile baktı gözüken birsey yok suan dedi kan tahlili istedi onunda sonucu beta 0.18 çıktı gebelik yok dedi tarlusal diye adet söktürücü bir hap verdi ama içmiyorum icmicem de ama ne adet belirtim var suan nede gebelik belirtim hergun yol gözlüyorum ha geldi gelicek diye sizinde hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻🤲🏻
yesilkedi Merveulas yok uzmanlarda söylüyor zaten korunma yöntemi değil diye hatta geri çekilme bile korunma yöntemi değil affedersin spermler çok hareketli olduğunu için zevk suyundan bile hamile kalma olasılığı yüksek. bahsettiğin belirtileri yaşadım test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim. istersen biraz daha bekle emin olmadan test yapma. benim artık bu belirtilerin yanında uykusuzlukta eklenmişti uyku dahi yetmiyordu bana.
neval270071 Merveulas canım bazı insanlar yumurtlama dışında gebe kalır ben saf gibi 7-8 ay yumurtlama da denedim diğer günler yapmadık ama bi ay diğer günler yaptık hamile 🤰🏻 kaldım 🙈😳😳 ve sana tavsiye kesinlikle diğer günler de değerlendirilmeli ben 22.gün yumurtlamışım yani bu 12-14-16.gün muhabbetleri çok tekdüze herkeste olmaz
Kvser Havi yorumuna kalbimi bıraktım 🤍😅😅😅güleyimde başıma gelsin 🤣🤣🤣🤣 1 yıllık evliyim dün rahim filmi çekildim çok şükür herşey güzel eşiminde benimde olmuyor .doktor 3-4 ay bekleyin dedi . Keşke böyle şey benim başıma gelse güleyimde gelsin 🤣🤣 ya da kınayayım 😂😂🥰🥰
Merveulas yesilkedi adetime daha çok olduğu için test yapmak istemiyorum şuanda mecburen bekleyeceğim sanırım 😊
yesilkedi Merveulas bencede en doğrusu öyle bende bekledim uzun bi süre adetim baktım gecikti o zaman test yaptım. yinede yemene içmene dikkat et. kendini izle bi süre vücudunda farklılık hissedersen yorgunluk uykusuzluk vs ona göre ilerlersin 🤍
Merveulas Umay_2507 biz korunduk 1 sene artık dedik belki çocuğumuz olur o sebepten bıraktık ama hiç planlı programlı değil yani hani kafamıza göre tutar tutmaz belli değil 😅