sema_altas55 2prensin_tekprensesiyim bende bebeği düşündüğümden tutmak istiyorum ama baklım ilaclaırmzda var dedgin gibi hayırlısı inşallah troidin düzelir inşallah bende de vardı baklm kan tahlili verdim sonucu bekliyorum
2prensin_tekprensesiyim sema_altas55 İnşallah düzelir canm hamilelikte ckti bende yoktu bebişin cnsiyeti ne canm adı ne olacak ☺️
sema_altas55 2prensin_tekprensesiyim inşallah düzelir skma canınıwbenim de hamilelikte çıktı cinsiyet imiz kız ama isim belli deyil dahaca bulamadık araştırmadayız 🙈😂 sizinki ney ismi cinsiyet i🌸
sema_altas55 2prensin_tekprensesiyim ben dün gittim kan tahlili verdim şeker için ,gerekirse yaparız dedi doktor haber veriim dedi ama ses soluk yok baklım hayırlısı bekliyorum 🤭 Bende merak ediyorum nasıl bişey
2prensin_tekprensesiyim sema_altas55 Bizim cnsiyetiimiz erkek teyzesii ☺️ Barlas yekta 💙 olacak oğluşumun adı Allahn izniyle Barlas a babasıyla ortak kararimz oldu yekta yi da ben çok beğendiğim için
2prensin_tekprensesiyim sema_altas55 İstersen kız isimleri atıyım canm sana gerçi sayfam da da var biraz degisikler ama herkes değişik farklı buluyor ben bekarlikdan bu yana liste yapmıştım kız erkek bebek isimleri listesi de ☺️
sema_altas55 2prensin_tekprensesiyim aay maşallah cok güzel ismi cok hoş Allah bahtını güzel eylesin inşallah 🥰
Ssultannnnn C_H_K05 36+4 haftadayiz tahmini dogumumuz 20 Nisan ama doktor daha once olabilir dedi bakalim ne zaman gelecek😍
-Fatma Bnm 35+3normalde 32gun var ama doktorlar sağlık ocağında her kontrole gittiğimde Nisan 15dogumun gorukuyo diyolar ama uygulamaya göre 28nisan gorukuyo nasıl oluyo anlamadm
C_H_K05 -Fatma Banada erken tarih demişlerdi büyük ultrasonda uygulamadaki tarih cikti yani oyle yazmis doktor