Aybuke2 Kızlar komşumuz çiğköfte yemeğe davet etti etsiz olduğunu sanıp çiğköfteden yedim meğer etliymiş(normalde etsiz yaparlardı) bebeğe bi zararı olur mu hamileyken çiğköfte yiyen var mı
Limonzeytin Aybuke2 Saçmalamayın yahu ne zararı olacak 🙂 o kadr kasmayın kendinizi canımz istedkçe bişeyleri kararında yiyebliriz. Sadce çiğ et ürünleri,maydonoz,tere,sakat at falan yemek sakıncalı olabiliyor netten araştırırsanz bilgilere ulaşablrsnz.
Afraninanasi59 Sakatat neden zararlı Allah aşkına vitamin o ya güya profoser doçent böyle paralı doktorlar veriyor hep bu akılları bence hamilelikte kararınca herşey yiyebilir anne adayı
T1996 Afraninanasi59 kesinlikle katılıyorum kararınca her şey yenebilir ben bi tek midye yemiyorum başlarsam duramam çok yerim diye başka her şeyi yiyorum inan ki köfte harcının bile hazırlayınca ucundan tadına bakıyorum tuzuna falan çok abartılıyor her şey bi yudum soda içtim bebeğim erir mi diyen var bu kadar stres yapılmasına üzülüyorum gerçekten 😳
Afraninanasi59 T1996 sade soda çok sağlıklı birşey bunu nasıl bilmiyor lar ya normal hayatta da çiğ köfte denilince iki üç kilo tuketmiyiruz bir dürüm yiyoruz tamam ne zararı olabilir abartıyor lar sadece hamur işi ve hazır konserve gıdalar iyi değil onun dışında ben herşey tüketiyorum hicbirsey de yok çocuğumda çok şükür
Layl Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum hamileliğimin başından beri ki şu an 32+1′im etli çiğköfteyi Kayınvalidem çok güzel yapar ilk yaptığında bende çekindim yemiyim bir şey olur diye bana dedi ki kızım ben 5 kere hamile kaldım hepsinde yediğim etli çiğköfte sayısını bir bilsen dedi. Tabi ki abartmamak lazım ama 2-3 seferden aralıklı yemekten bir şey olacağını sanmıyorum. Üstteki arkadaşın yazdığı gibi köfte yapacaksam ucundan bakıyorum tuzuna vs. Kasmıyorum. Herkesin görüşü farklı tabi isteyen sakınabilir.💕