Srfe_01 Esraakacar ben sezeryan yapmıştım 3 gün sütüm gelmemıstı emzırmeye devam ettım bol su içtim ve ılık bı dus almıştım ¾ gün sütüm kıyafete akmaya başlamıştı
blueberyy00 Esraakacar imkanın varsa elektrikli makine edin sağ sürekli illaki faydası olur kanalları açıyor bende sezeryan oldum birde ikinci gün sicak duştan sonra arttı ben kızım küvozdeydi sagiyordum farkı anlamıştım hemen sık sık sağmak lazım gelene kadar yada sürekli emzirmen lazim
Fatma29 Esraakacar benimde 2 gün sonra gelmeye başlamıştı. Ilık duş al ve bol sıvı tüket. Sağma pompan varsa sağ
Geceler Esraakacar elin ile sağmayı dene makine ile canını yakma şimdiden hem masaj olur hem de canın acımaz
Srfe_01 Canım bol bol sıvı seyler meyve suları ,su , tüket özellıkle su sütün gelmese bıle emzırmeye devam et mutlaka gelır pes etme
Esraakacar Srfe_01 kıyafete benm dha dogum yapmadan basladı akmaya emzırıyorum yarım saatte bır ama haftasına gore kılosu ck dusuk oldugundan emmesı ve sarılık olmaması lazım kuveze grmemesı ıcın
Srfe_01 Esraakacar dr sor canım mama önerırmısınız dıye dedıgım gıbı 2 gün sütüm gelmemıstı aç kalmıycak kadar mama takvıyesı vermıstım kızımda ama mama versem bile yıne emzırıyordum süt gelmese bıle sütüm gelınce mamayı unuttu zaten
Srfe_01 Esraakacar gunduz perdeyı sıyır güneş vursun bebegın yuzune sarılık olsa bıle güneş ışığı verıyolar küvezde camın kenarına güneş alan bı yere getır besıgını güneşde uyusun
Srfe_01 Esraakacar çokta stres yapma sütüm gelmıyor dıye stresten bıle gelmez akışına bırak gelır bısey olmaz inş bebışinede
Melike Esraakacar havluyu ısıtıp ısıtıp göğüsünüze koyun. Ben çok faydasını gördüm bir Deneyin inşallah sizde faydasını görürsünüz 🙏🏻
seon90 Esraakacar gelir kuzum stres yapma mama ver aç kalmasın ama sürekli emzieir kuzum emdikçe süt kanalların açılır bide sıcak suyla duş al bol boş su iç ve hep sırt üstü yat
Esraakacar Aysencim covıd gecırdıgım ıcın kan akısı bozuldu ve gelısımı durdu yanmda skr kuveze gırmedı